Η Κόρτνεϊ Κοξ για τις πλαστικές επεμβάσεις στο παρελθόν: Προσπάθησα να μοιάζω νεότερη

Η Κόρτνεϊ Κοξ για τις πλαστικές επεμβάσεις στο παρελθόν: Προσπάθησα να μοιάζω νεότερη

Η Κόρτνεϊ Κοξ μίλησε δημόσια για τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε στο παρελθόν, λέγοντας ότι παραμόρφωναν το πρόσωπό της. Η Αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τις πλαστικές επεμβάσεις για να δείχνει νεότερη

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κόρτνεϊ Κοξ μίλησε δημόσια για τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε στο παρελθόν, λέγοντας ότι παραμόρφωναν το πρόσωπό της. Η Αμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτις και παραγωγός, που έγινε ευρέως γνωστή τη δεκαετία του ’90 μέσα από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», αποκάλυψε ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τις πλαστικές επεμβάσεις για να δείχνει νεότερη. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη με τους The Sunday Times, η 57χρονη Κοξ εξήγησε ότι ενώ πλέον νιώθει άνεση με την αλλαγή και το ότι έχει μεγαλώσει, πιο παλιά δυσκολευόταν να το συνηθίσει. «Υπήρχε μια χρονική περίοδος που σκέφτεσαι: “Αλλάζω, μοιάζω μεγαλύτερη. Προσπάθησα να κυνηγήσω αυτή τη νεότητα για πολλά χρόνια. Και δεν συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα έμοιαζα πολύ περίεργη με τις επεμβάσεις και άλλες διαδικασίες που έκανα στο πρόσωπό μου, τις οποίες τώρα δεν θα έκανα», δήλωσε. Και εξήγησε ότι μια μέρα απλά συνειδητοποίησε αυτό που της έλεγαν οι φίλες της. «Ο κόσμος μου μίλησε. Όμως υπήρξε μια χρονική περίοδος όπου έλεγα ότι πρέπει να σταματήσω, ήταν τρελό». 

Η ηθοποιός διέλυσε το «γέμισμα» στο πρόσωπό της, όπως δήλωσε το 2017 και είπε στο περιοδικό «New Beauty» ότι τώρα είναι «όσο φυσική μπορεί». 
Στη συνέντευξη στους The Sunday Times, η Κοξ είπε ότι η προσοχή στις γυναίκες, κυρίως στις διασημότητες, όσο μεγαλώνουν, δεν αντέχεται. «Ο έλεγχος είναι έντονος, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι πιο έντονος από αυτά που έβαλα στο πρόσωπό μου». Παραδέχθηκε στο περιοδικό ότι ακόμα δοκιμάζει νέα προϊόντα ομορφιάς. «Θα δοκιμάσω τα πάντα», είπε. 

Η Κοξ είναι μητέρα της 17χρονης Κόκο και πατέρας της ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού, Ντέιβιντ Αρκέτ. Πάντα μιλάει για το γεγονός ότι θέλει να αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για εκείνη. Στη συνέντευξη είπε ότι ανησυχεί που το παιδί της έχει περισσότερους από 300.000 ακόλουθους στο Instagram. «Δεν μου αρέσει που έχει τόσους πολλούς, είναι περίεργο». 

Με πληροφορίες από το CNN

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή