Βραβεία Grammy: Ακυρώθηκε η εμφάνιση του Kanye West

Βραβεία Grammy: Ακυρώθηκε η εμφάνιση του Kanye West

Στον Kanye West απαγορεύτηκε επίσημα να εμφανιστεί στην 64η τελετή απονομή των βραβείων Grammy της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ. Εκπρόσωπος της Ακαδημίας επιβεβαίωσε ότι οφείλεται στην «ανησυχητική συμπεριφορά του στο Διαδίκτυο»

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Kanye West απαγορεύτηκε επίσημα να εμφανιστεί στην 64η τελετή απονομή των βραβείων Grammy της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Variety, εκπρόσωπος της Ακαδημίας επιβεβαίωσε ότι οι διοργανωτές της τελετής απονομής των Grammy Awards 2022 κάλεσαν την ομάδα του West για να την ειδοποιήσουν ότι «δυστυχώς» έχει αφαιρεθεί από τη λίστα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν ζωντανά.

Ο εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι η απόφαση οφείλεται στην «ανησυχητική συμπεριφορά του στο Διαδίκτυο». Ο West, ο οποίος είναι υποψήφιος για πέντε βραβεία Grammy 2022, αρχικά δεν ανακοινώθηκε ως ένας από τους καλλιτέχνες που περιλαμβάνονταν στη λίστα των ερμηνευτών. Το Blast ανέφερε επίσης ότι η ομάδα του δεν εξεπλάγη από την απόφαση των διοργανωτών της τελετής απονομής των Grammy να αποκλείσουν τελικά τον ράπερ.

Τον τελευταίο καιρό, ο West έχει γίνει θέμα διαμάχης με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η απόφαση ελήφθη λόγω ανησυχιών για πιθανή αλληλεπίδραση μεταξύ του καλλιτέχνη της hip-hop και του παρουσιαστή των Grammy, Τρέβορ Νόα. Ο Kanye West αποκλείστηκε πρόσφατα από το Instagram για 24 ώρες μετά τη διατύπωση ρατσιστικών προσβλητικών σχολίων εναντίον του παρουσιαστή του «The Daily Show».

Νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε η πρώτη ομάδα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν ζωντανά τη βραδιά απονομής των Grammy συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων BTS, Ολίβια Ροντρίγκο, Τζακ Χάρλοου, Lil Nas X κ.ά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή