Dine Athens by Alpha Bank: Το μεγάλο γαστρονομικό γεγονός της Αθήνας ξεκίνησε
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
dine-athens-by-alpha-bank-το-μεγάλο-γαστρονομικό-γεγονός-τ-561788821

Dine Athens by Alpha Bank: Το μεγάλο γαστρονομικό γεγονός της Αθήνας ξεκίνησε

Η εμπειρία του Dine Athens μας φέρνει κοντά στις δημιουργίες των σημαντικότερων σεφ της πόλης.  

Η γαστρονομική εμπειρία του Dine Athens επιστρέφει για 6η φορά φέρνοντάς μας κοντά στις δημιουργίες των σημαντικότερων σεφ της πόλης. Περισσότερα από 100 εστιατόρια συμμετέχουν στην εκδήλωση που πραγματοποιείται φέτος από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard (από τις 28/3/22-17/4/22) και καλούν το κοινό να μπει στον ρυθμό της γευστικής γιορτής της Αθήνας, δοκιμάζοντας ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προσιτές τιμές.

Όσοι αγαπούν το καλό φαγητό θα έχουν ξανά φέτος την δυνατότητα να εξερευνήσουν τον γαστρονομικό χάρτη της πόλης και να γνωρίσουν από κοντά μερικά από τα κορυφαία εστιατόριά της απολαμβάνοντας μενού των 15€, 30€ και 60€ αλλά και τα εστιατόρια με αστέρι Michelin με ειδικά διαμορφωμένο μενού στα €80. Εκτός από την μεγάλη ποικιλία διαφορετικών κουζινών (ασιατική, γαλλική, ελληνική, μεσογειακή, ιταλική, fusion, περουβιανή τσέχικη-σλοβάκικη, κ.α), με προσθήκη vegetarian και vegan επιλογών, το Dine Athens by Alpha Bank σε συνεργασία με την Mastercard προσφέρει και πληθώρα ξεχωριστών εμπειριών. Οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard μπορούν να απολαύσουν τα εκπτωτικά μενού με επιπλέον 10% έκπτωση, αλλά και να πάρουν μέρος στις παραπάνω, αποκλειστικές γευστικές εμπειρίες.

Dine Athens by Alpha Bank: Το μεγάλο γαστρονομικό γεγονός της Αθήνας ξεκίνησε-1

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει από Masterclasses μέχρι «Celebrity Chef Dining Experiences» με διάσημους σεφ να μοιράζονται τα μυστικά και την ιστορία τους, μαζί με ένα μενού-έκπληξη. Αξίζει να αναφέρουμε τα «Wine Tasting Journeys», Masterclasses οινογευσίας με οικοδεσπότη τον Άγγελο Ιατρίδη, ιδιοκτήτη του Κτήματος Άλφα, τα οποία είναι σχεδιασμένα ειδικά για λιγοστούς οινόφιλους. Ένα από αυτά μάλιστα θα φιλοξενηθεί για μία μόνο βραδιά στο εμβληματικό Delta Restaurant στο ΚΠΙΣΝ. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία γαστριμαργικής απόλαυσης, με γευστικούς συνδυασμούς φαγητού και κρασιού υψηλού επιπέδου, αποκλειστικά με φιάλες magnum και double magnum.

Ξεχωρίσαμε και το Dine Art Experience στο Μουσείο Μπενάκη/Πειραιώς 138. Το 6ο Dine Athens αποτίει φόρο τιμής στην ελληνική τέχνη συνδυάζοντάς την με την τέχνη της γαστρονομίας και προσφέροντας σε 20 τυχερούς μια μοναδική ξενάγηση στην έκθεση «Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης (1979-2017)». Μετά την ξενάγηση, ακολουθεί ένα μοναδικό γεύμα στο εστιατόριο του Μουσείου, με ειδικά σχεδιασμένο menu εμπνευσμένο από την έκθεση, που περιλαμβάνει διαχρονικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας των τελευταίων δεκαετιών και wine pairing από το Κτήμα Άλφα.

Dine Athens by Alpha Bank: Το μεγάλο γαστρονομικό γεγονός της Αθήνας ξεκίνησε-2

Εκτός από την τόνωση της εστιατορικής κίνησης σε μια off-peak περίοδο για την πόλη το Dine Athens by Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard ενισχύει παράλληλα ιδρύματα απόρων μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του προγράμματος «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη». Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης ισχύουν όλες οι προϋποθέσεις λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που τίθενται σε ισχύ κάθε φόρα από τον νόμο και εφαρμόζονται τόσο από τις επιχειρήσεις όσο και από τους συμμετέχοντες- επισκέπτες της εκδήλωσης.

Για να πάρετε κι εσείς μέρος στο 6ο Dine Athens και να ζήσετε την ιδανική γαστρονομική εμπειρία, κάντε εύκολα την κράτησή σας στο www.dineathens.gr ή μέσω του 8out στο 211-200-2740 (Δευτέρα – Παρασκευή 11:00–19:00 και Σάββατο – Κυριακή 11:00 – 17:00 με αστική χρέωση).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή