Αλ Πατσίνο: Ποια είναι η 28χρονη σύντροφός του

Αλ Πατσίνο: Ποια είναι η 28χρονη σύντροφός του

Ο Αλ Πατσίνο είναι ερωτευμένος. Ο 81χρονος εμβληματικός ηθοποιός και κινηματογραφιστής του Χόλιγουντ ανέπτυξε σχέση με την 28χρονη Νουρ Αλφάλα που νωρίτερα ήταν ζευγάρι με τον Μικ Τζάγκερ.  

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλ Πατσίνο είναι ερωτευμένος. Ο 81χρονος εμβληματικός ηθοποιός και κινηματογραφιστής του Χόλιγουντ ανέπτυξε σχέση με την 28χρονη Νουρ Αλφάλα εν μέσω πανδημίας.  

Σύμφωνα με τον ιστότοπο ETCanada, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα οι δυό τους, που έχουν 53 χρόνια διαφορά ηλικίας, εθεάθησαν σε πάρτι στο Λος Άντζελες μαζί με τον ηθοποιό Τζέισον Μομόα, μετά την επίσκεψή τους σε γκαλερί. 

View this post on Instagram

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Αλφάλα αναπτύσσει σχέσεις κυρίως με μεγαλύτερους άνδρες. Πριν τον Πατσίνο, ήταν ζευγάρι με τον 78χρονο Μικ Τζάγκερ για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και μετά με τον 60χρονο δισεκατομμυριούχο επενδυτή και φιλάνθρωπο Νίκολας Μπεργκρούεν. 

View this post on Instagram

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Όσο για την Νουρ, η ίδια προέρχεται από εύπορη οικογένεια, όπως αναφέρουν πηγές. Εργάζεται στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και συγκεκριμένα ως παραγωγός στην ταινία μικρού μήκους «La Petite Mort» και στο τηλεοπτικό πρότζεκτ «Brosa Nostra» από το 2018 σύμφωνα με τη σελίδα της στο IMDB. Επιπλέον, βρέθηκε στη λίστα με το προσωπικά της κινηματογραφικής εταιρείας παραγωγής Lynda Obst Productions, η οποία προώθησε φιλμ όπως τα «Interstellar» και «How To Lose A Guy In 10 Days». 

View this post on Instagram

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή