Απειλές για τη ζωή της δέχθηκε η Έιμι Σούμερ για αστείο της στα Όσκαρ

Απειλές για τη ζωή της δέχθηκε η Έιμι Σούμερ για αστείο της στα Όσκαρ

Οι θαυμαστές της Κίρστεν Ντανστ και του Τζέσι Πλέμονς δε φαίνεται να εκτίμησαν ιδιαίτερα το αστείο που του έκανε η παρουσιάστρια της τελετής

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή της για ένα αστείο που έκανε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ αποκάλυψε η Έιμι Σούμερ. 

Η κωμικός που εκτέλεσε χρέη παρουσιάστριας στην 94η τελετή των κινηματογραφικών βραβείων της Ακαδημίας μαζί με τη Γουάντα Σάικς και τη Ρετζίνα Χολ μίλησε για τις απειλές που δέχθηκε στο «The Howard Stern Show».

Όσον αφορά το περιστατικό που προκάλεσε την οργή κάποιων, η Σούμερ προσποιήθηκε ότι μπέρδεψε την ηθοποιό Κίρστεν Ντανστ, υποψήφια για την ερμηνεία της στην ταινία «Η Εξουσία του Σκύλου» με seat-filler, δηλαδή με άτομο που προσλαμβάνεται για να καθίσει στη θέση προσκεκλημένου, αν εκείνος φύγει για λίγο από την αίθουσα, ώστε να μην φαίνεται κενό στην τηλεοπτική μετάδοση.

Η Σούμερ σήκωσε την Ντανστ από την θέση της, και κάθισε σε αυτή η ίδια μιλώντας στον σύζυγό της ηθοποιού, Τζέσι Πλέμονς που επίσης έπαιζε στην «Εξουσία του Σκύλου». Ο Πλέμονς της απάντησε πως είναι η σύζυγός του εκείνη που σήκωσε και η Έιμι Σούμερ είπε: «Είσαι παντρεμένος με την κοπέλα που προσλάβαμε για να μην φαίνονται άδειες οι καρέκλες;».

Τα παραπάνω προκάλεσαν αντιδράσεις από τους θαυμαστές του ζευγαριού με σχετικές αναρτήσεις στα social media. 

Με τις προσβολές προς το πρόσωπό της να κλιμακώνονται, η Έιμι Σούμερ προχώρησε κι αυτή με τη σειρά της σε δήλωση μέσω του Twitter: «Γεια σας, εκτιμώ την αγάπη σας για την Κίρστεν Ντανστ. Την αγαπώ και εγώ! Δεν θα φερόμουν με ασέβεια σε αυτή τη βασίλισσα».

«Ήταν τόσο κακοί που οι μυστικές υπηρεσίες με προσέγγισαν» είπε η Σούμερ στον παρουσιαστή της εκπομπής Χάουαρντ Στερν. «Είπα: “Νομίζω ότι έχετε λάθος αριθμό. Είμαι η Έιμι, όχι ο Γουίλ Σμιθ”. Ο μισογυνισμός είναι απίστευτος».

Η Σούμερ σημείωσε ότι το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες ήταν επίσης σε επαφή μαζί της για τις απειλές εναντίον της για το αστείο στην Ντανστ, το οποίο έγινε σε συνεννόηση με την ηθοποιό πριν από την τελετή απονομής των Όσκαρ.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή