9 καλοκαιρινά looks που θα συμβουλευτούμε πριν το shopping

9 καλοκαιρινά looks που θα συμβουλευτούμε πριν το shopping

Κάνουμε zoom σε αυτά τα street style που ακολουθούν τις τάσεις της καλοκαιρινής μόδας και χτίζουμε την λίστα με τις αγορές μας.

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχεδιάζουμε ήδη τα πρώτα καλοκαιρινά looks με αέρινα μάξι φορέματα, flip-flops, tank tops και όλα τα βασικά κομμάτια της μόδας, που θα προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα της νέας σεζόν.

Πριν ξεκινήσετε όμως να χτίζετε την shopping list σας με τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν, συμβουλευτείτε τις τοπ street style εμφανίσεις που θα γίνουν έμπνευση για τα καθημερινά looks των μηνών που ακολουθούν. Τι φορούν τώρα τα fashion girls στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες του κόσμου; Ποια σανδάλια θεωρούνται must-try, ποια τσάντα θα μας ακολουθεί σε κάθε περίσταση και ποιο παντελόνι είναι κατάλληλο και για το γραφείο και για το street style.

Οι εμφανίσεις που συγκέντρωσε η Vogue απαντούν σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα και συνδυάζουν τις μεγαλύτερες τάσεις για το καλοκαίρι 2022. Αντλήστε έμπνευση και σημειώστε τα απαραίτητα για το καλοκαιρινό shopping.

9 καλοκαιρινά looks που θα συμβουλευτούμε πριν το shopping-1
©George Angelis/Shot by Gio

Τα flip-flops

Το καλοκαίρι του 2022 τα flip-flops θεωρούνται τα νέα Birkenstock. Δεν θυμίζουν σε τίποτα τις σαγιονάρες της παραλίας και μπορούν να σας ακολουθούν ακόμα και στο γραφείο, αν είναι δερμάτινα. Τα παπούτσια που αξίζουν την προσοχή μας αυτή τη σεζόν.

9 καλοκαιρινά looks που θα συμβουλευτούμε πριν το shopping-2
©George Angelis/Shot by Gio

Το στράπλες τοπ

Οι ώμοι είναι το σημείο του σώματος που αναδεικνύουμε περισσότερο το καλοκαίρι. Αντί για off-shoulder γραμμές, επιλέγουμε στράπλες, όπως ένα τοπ που θα συνδυάσουμε με slouchy παντελόνια.

9 καλοκαιρινά looks που θα συμβουλευτούμε πριν το shopping-3
©George Angelis/Shot by Gio

Το κροσέ τοπ

Κάθε καλοκαίρι τα crochet αποτελούν την τάση που επιστρέφει και κάνει πιο bohemian το στυλ μας. Επιλέξτε το trend μέσα από ένα halterneck top.

9 καλοκαιρινά looks που θα συμβουλευτούμε πριν το shopping-4
©Soren Jepsen

Το backless φόρεμα

Το πιο θηλυκό φόρεμα για το καλοκαίρι 2022, είναι μάξι και backless.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή