Το hair flip είναι το χτένισμα που θα δοκιμάσουμε φέτος το καλοκαίρι

Το hair flip είναι το χτένισμα που θα δοκιμάσουμε φέτος το καλοκαίρι

Το celebrity approved styling trick, για να ανανεώσετε εύκολα τα μαλλιά σας.

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με ανανεωμένη ψυχολογία, είναι ένα fresh χτένισμα, που θα δώσει άλλο αέρα στα μαλλιά μας. Αν ψάχνετε το πιο must styling trick για φέτος, τότε το “hair flip” είναι η ιδανική επιλογή για τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για μια τάση που έχει δοκιμαστεί από τις μεγαλύτερες celebrities, όπως οι Hailey Bieber, Kim Kardashian, Jennifer Lopez και Ariana Grande. «Οι flicky και flippy άκρες είναι κάτι που επικρατεί πολύ», εξηγεί ο hairstylist Larry King. «Είναι ένα χτένισμα φρέσκο, καθαρό και αντλεί έμπνευση από τα ‘60s, αλλά με πιο μοντέρνο, απαλό τελείωμα και με ένα lift στη ρίζα και στο κέντρο του κεφαλιού».

Η ομορφιά του hair flip είναι ότι λειτουργεί στα περισσότερα κουρέματα και παράλληλα χαρίζει όγκο και ένταση στα μαλλιά. Αυτό το χτένισμα έχει επιρροές από τη δεκαετία του ’60, μια εποχή που οι γυναίκες ξόδευαν πολύ χρόνο και προσπάθεια για να δημιουργήσουν το τέλειο και μακράς διάρκειας flip. «Έγινε δημοφιλές με τη βοήθεια των style heroines,– Jackie Kennedy και Mary Tyler Moore και ήταν ένα χτένισμα που πραγματικά καθόρισε τη δεκαετία», λέει ο King.

Το hair flip είναι το χτένισμα που θα δοκιμάσουμε φέτος το καλοκαίρι-1
©Hailey Bieber/Instagram

Το χαρακτηριστικό hair flip της Jackie Kennedy, αναδιαμορφωνόταν ανάλογα με το look και τον όγκο που εκείνη ήθελε, έγινε iconic και από τότε αποτέλεσε trend για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.«Ακόμη και παγκόσμιες super stars όπως η Diana Ross και οι Supremes, δοκίμασαν εκδοχές του look που έγιναν δημοφιλείς από την Πρώτη Κυρία», προσθέτει ο King. Το styling του 2022 δεν είναι τόσο έντονο, όσο το original. Αντίθετα, μπορεί να ταιριάξει τέλεια με όλα τα κουρέματα όπως ένα μακρύ καρέ, τα lob μαλλιά μέχρι τους ώμους ή ένα ponytail, όπως μας έδειξε η Hailey Bieber.

Το hair flip είναι ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσετε το στυλ σας, απαιτεί λίγη προσπάθεια και μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο look σας. «Εφαρμόστε μια ελαφριά mousse σε βρεγμένα μαλλιά και μετά απλώστε την», προτείνει ο King.«Χρησιμοποιήστε μια στρογγυλή βούρτσα και πιστολάκι για να γυρίσετε τις άκρες προς τα πάνω και προς τα έξω, μέχρι να σταθεροποιηθούν τα μαλλιά». Εναλλακτικά, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια ισιωτική για να στρίψετε λίγο τα μαλλιά προς τα πάνω στις άκρες.

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή