Τα 6 καλοκαιρινά items του parisian chic look

Τα 6 καλοκαιρινά items του parisian chic look

H Vogue αποκωδικοποιεί τα ρούχα και αξεσουάρ που ορίζουν το νέο parisian look για το καλοκαίρι.

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το parisian style θεωρείται πάντα επίκαιρο. Όσα νέα trends και αν γεννηθούν, πάντα ψάχνουμε τον τρόπο για να τα προσαρμόσουμε στην french chic αισθητική. Άλλωστε αυτός είναι ο κανόνας που ακολουθούν και οι Γαλλίδες, ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις, υιοθετούν όμως μόνο αυτές που ταιριάζουν στο προσωπικό στυλ τους. Το parisian chic δεν χάνει ποτέ το effortless στοιχείο. Οι γραμμές των ρούχων είναι χαλαρές, ενώ τα αξεσουάρ δεν δείχνουν επιτηδευμένα, ακόμα και όταν πρόκειται για luxury δημιουργίες.

Αυτός είναι και ο λόγος που το parisian look δεν σταματά ποτέ να μας γοητεύει, το γεγονός πως διατηρεί τα bohemian vibes του. Το καλοκαίρι είναι εδώ και η παριζιάνικη αισθητική βρίσκεται φυσικά στο επίκεντρο. Ποια είναι όμως αυτά τα ρούχα και αξεσουάρ που χρειάζεται να προσθέσουμε τώρα στην γκαρνταρόμπα μας για να ακολουθήσουμε αυτό το στυλ;

Ακολουθήστε τον style guide της Vogue για να χτίσετε μια καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα στα βήματα μιας Παριζιάνας.

Η ψάθινη τσάντα

Οι Παιριζιάνες δεν αποχωρίζονται τις basket bags τους όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Φυσικά κρατούν ψάθινες τσάντες ακόμα και στο γραφείο ή την παραλία.

Τα 6 καλοκαιρινά items του parisian chic look-1

To tank top

Μια fresh τάση που πρωταγωνιστεί το καλοκαίρι 2022, είναι το tank top, το οποίο ήδη έχει προστεθεί στην γκαρνταρόμπα των Γαλλίδων. Το συνδυάζουν με ψηλόμεσα λινά παντελόνια ή βερμούδες σε χαλαρή γραμμή και το φορούν και στο γραφείο.

Τα 6 καλοκαιρινά items του parisian chic look-2
©Julie Sfi/Instagram

To crochet φόρεμα

Το summer chic φόρεμα που οι Γαλλίδες φορούν και στην πόλη, αλλά και στην παραλία σαν beachwear, είναι το crochet, με την διακριτική διαφάνεια και το bohemian style. Ταιριάζει σίγουρα με ψάθινη τσάντα και φουλάρια με prints.

Τα 6 καλοκαιρινά items του parisian chic look-3
©Louise Follain/Instagram

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή