Ο Κόλιν Φερθ απέστειλε επιστολή θαυμασμού στον Μάθιου Μακφάντιεν

Ο Κόλιν Φερθ απέστειλε επιστολή θαυμασμού στον Μάθιου Μακφάντιεν

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η φιλία μεταξύ του Κόλιν Φερθ και του Μάθιου Μακφάντιεν συνεχίζεται.

Σε ένα νέο πορτρέτο στο Vanity Fair του Μάθιου Μακφάντιεν, ο Κόλιν Φερθ αποκάλυψε ότι του άρεσε η απεικόνιση του κυρίου Ντάρσι από τον Μακφάντιεν στην ταινία «Pride & Prejudice» (Περηφάνια και Προκατάληψη) του 2005 τόσο πολύ που του έγραψε μηνύματα θαυμασμού.

«Επιτέλους κατάλαβα τον χαρακτήρα!» λέει ο Φερθ. «Έπρεπε να γράψω ένα γράμμα θαυμασμού. Σίγουρα ο αγαπημένος μου Ντάρσυ».

Οι δύο Άγγλοι ηθοποιοί έχτισαν πολυετή καριέρα από τότε που υποδύθηκαν τον ρομαντικό ήρωα της Τζέιν Όστεν σε σειρά και σε ταινία βασισμένες στο μυθιστόρημά της «Pride & Prejudice» και τώρα, συμπρωταγωνιστούν στην ταινία «Operation Mincemeat» του Netflix, κατασκοπευτικό δράμα της εποχής του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σε άλλη πρόσφατη συνέντευξη, ο Κόλιν Φερθ επαίνεσε την ικανότητα του Μακφάντιεν να αφηγηθεί ολόκληρη την ιστορία του Pride & Prejudice σε μια ταινία μόλις δύο ωρών.

«Είναι πολύ πιο δύσκολο να το κάνεις σε ταινία μεγάλου μήκους. Γιατί αν το κάνει σε μία σειρά έξι μερών, έχεις έξι ώρες για να τα βάλεις όλα μέσα και να το αφήσεις να ξεδιπλωθεί με ρυθμό που είναι πιο κοντά σε αυτόν ενός βιβλίου. Νομίζω ότι αυτό που ήταν αριστοτεχνικό με την ερμηνεία του Μάθιου ήταν ότι κατάφερε να πει όλη αυτή την ιστορία με πιο συμπυκνωμένη μορφή. Και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί εξαρτάται τόσο από μια αργή αποκάλυψη. Νομίζεις ότι είναι ένα πράγμα, και σταδιακά, βιώνουμε την αμφιβολία γι’ αυτό και οι αντιλήψεις αλλάζουν σταδιακά και σιγά σιγά».

Η αγάπη δεν είναι μονόπλευρη: ο Μακφάντιεν είπε ότι ο Φερθ ήταν «μεγάλη επιρροή» στην απόφαση του να ακολουθήσει καριέρα στην υποκριτική.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή