Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την δικαστική του νίκη, ο Τζόνι Ντεπ έπιασε την κιθάρα

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την δικαστική του νίκη, ο Τζόνι Ντεπ έπιασε την κιθάρα

Μιας και ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε άλλη μία συναυλία του Τζεφ Μπεκ στην Βρετανία

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από αρκετές εβδομάδες στο δικαστήριο, η δίκη ανάμεσα στο πάλαι ποτέ ζευγάρι των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ που έγινε λίγο πολύ σε «κοινή θέα» λόγω της έκτασης που πήρε στον Τύπο και το διαδίκτυο, έριξε αυλαία, δικαιώνοντας τελικά τον Ντεπ και επιβάλλοντας στην Άμπερ Χερντ να καταβάλλει αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης απέναντι στον πρώην σύζυγό της στο περίφημο άρθρο της στην Washington Post. 

Τώρα ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται να τα αφήνει όλα αυτά πίσω του, μιας και ακριβώς μια μέρα μετά την δικαστική απόφαση, εμφανίστηκε πάνω στην σκηνή. 

Συγκεκριμένα, ο Ντεπ εμφανίστηκε σε συναυλία του Τζεφ Μπεκ στο Γκέιτσχεντ στην Αγγλία. 

Δεν είναι η πρώτη εμφάνιση, βέβαια, του ηθοποιού στην τρέχουσα περιοδεία του Τζεφ Μπεκ, μιας και τις προηγούμενες ημέρες εμφανίστηκε επίσης στο Σέφιλντ και το Λονδίνο. 

Στην τελευταία αυτή εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ στην σκηνή αλλά και πρώτη μετά την δίκη, επέλεξε να μην σχολιάσει κάτι σχετικό. Το έκανε όμως ο Τζεφ Μπεκ γι’ αυτόν, λέγοντας, «Μα τι αποτέλεσμα». 

Μάλιστα, ο μουσικός αποκάλυψε πως οι δυο τους έκαναν μαζί και έναν δίσκο που θα ακούσουμε σύντομα: «Συνάντησα αυτόν τον τύπο πριν 5 χρόνια και δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε έκτοτε. Βασικά, φτιάξαμε ένα άλμπουμ. Δεν ξέρω πώς συνέβη. Θα βγει τον Ιούλιο». 

 

Με πληροφορίες από το BBC.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή