Ο Μπραντ Πιτ μηνύει την Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ μηνύει την Αντζελίνα Τζολί

Ο ηθοποιός κατηγορεί την πρώην σύζυγό του για «επιδίωξη βλαβών» προς το πρόσωπό του με την πώληση μεριδίου της από αμπελώνα που είχαν εξ ημισείας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πίσω στο 2008 και ενώ ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί ήταν ακόμη ζευγάρι, αγόρασαν μαζί έναν αμπελώνα στην Νότια Γαλλία. Μάλιστα, εκεί παντρεύτηκαν το 2014. 

Σήμερα, 13 χρόνια μετά, το περιουσιακό αυτό στοιχείο φαίνεται να δημιουργεί εντάσεις στο πάλαι ποτέ ζεύγος «Μπραντζελίνα», μιας και ο Μπραντ Πιτ μηνύει την πρώην σύζυγό του. 

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κατηγορεί την Τζολί πως «επεδίωξε την πρόκληση βλαβών» όταν αυτή αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιό της από τον αμπελώνα σε έναν Ρώσο ολιγάρχη. 

Ο Μπραντ Πιτ σημειώνει επίσης πως η απόφασή της Αντζελίνα Τζολί να πουλήσει το μερίδιό της, τον εξανάγκασε σε συνεργία με «έναν άγνωστο με δηλητηριώδεις συνδέσμους και σκοπούς». 

Ο Πιτ υποστηρίζει πως είχαν συμφωνήσει με την πρώην σύζυγό του να μην πουλήσουν τα μερίδια του αμπελώνα χωρίς πρώτα να το έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους. 

Ο Αντζελίνα Τζολί δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος. 

Με πληροφορίες από το BBC.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή