Τζένιφερ Λόπεζ: «H χειρότερη ιδέα στον κόσμο να μοιραστώ τη σκηνή του Super Bowl με την Σακίρα»

Τζένιφερ Λόπεζ: «H χειρότερη ιδέα στον κόσμο να μοιραστώ τη σκηνή του Super Bowl με την Σακίρα»

Όσα μαθαίνουμε για το πώς ένιωσε η Λατίνα σταρ για την προ διετίας εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl σε νέο ντοκιμαντέρ του Netflix.

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι λίγοι αυτοί που κάθε χρόνο στο Super Bowl περιμένουν περισσότερο το ημίχρονο από ό,τι τον ίδιο τον αγώνα. Ο λόγος, απλός: θα απολαύσουν 15 λεπτά προσεγμένου στον πόντο σόου από κάποιο/α από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. 

Το 2020, λοιπόν, όσοι παρακολούθησαν το Super Bowl απόλαυσαν στο ημίχρονό του τις δύο μεγαλύτερες Λατίνες σταρ των τελευταίων δεκαετιών, δηλαδή την Τζένιφερ Λόπεζ και την Σακίρα.

Κι αν πολλοί ενθουσιάστηκαν με την σύμπραξη (αλλά και άλλοι ένιωσαν προσβεβλημένοι με την σέξι εμφάνιση των δύο σταρ), δεν συμβαίνει το ίδιο και με την ίδια την Τζένιφερ Λόπεζ. 

Σε νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Halftime», βλέπουμε υλικό στο οποίο αποκαλύπτεται το πώς ένιωσε η Τζένιφερ Λόπεζ για το από κοινού αυτό slot. 

Συγκεκριμένα, σε μια σκηνή του ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το Entertainment Weekly, βλέπουμε την Λόπεζ να σχεδιάζει την εμφάνισή της στο Super Bowl με την κατεύθυνση της Κιμ Μπουρς με να λέει: «Έχουμε 6 λεπτά. Έχουμε 30 δευτερόλεπτα από κάθε τραγούδι κι αν μας πάρει 1 λεπτό, τότε μας μένουν 5. Όμως, πρέπει να είναι συγκεκριμένα τα τραγούδια που λέμε. Πρέπει να έχουμε τις τραγουδιστικές στιγμές μας. Δεν θα είναι χορευτική επιθεώρηση. Αυτή είναι η χειρότερη ιδέα στον κόσμο, να έχεις δύο άτομα να τραγουδούν στο Super Bowl. Ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο». 

Το ντοκιμαντέρ «Halftime» της Αμάντα Μιτσέλι, που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα, θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 14 Ιουνίου και πραγματεύεται την καριέρα της Τζένιφερ Λόπεζ, με ιδιαίτερη έμφαση στο ημίχρονο του Super Bowl. 

Με πληροφορίες από το Entertainment Weekly.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT