Η Άμπερ Χερντ στην πρώτη της συνέντευξη μετά την δίκη με τον Τζόνι Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ στην πρώτη της συνέντευξη μετά την δίκη με τον Τζόνι Ντεπ

Μιλώντας στο NBC και την Σαβάνα Γκάθρι, η ηθοποιός υποστήριξε πως για την δικαστική απόφαση φταίνε πρώτα και κύρια τα social media

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, έδωσε η Άμπερ Χερντ, για λογαριασμό του NBC. Μια δικαστική διαμάχη που τράβηξε ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας και στην οποία, το δικαστήριο δικαίωσε τον Τζόνι Ντεπ, καλώντας την Άμπερ Χερντ να καταβάλει αποζημίωση στον ηθοποιό.

Στην πρώτη της αυτή συνέντευξη, που πρόκειται να προβληθεί σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου καθώς και την Τετάρτη 15 Ιουνίου, η Άμπερ Χερντ δεν βάλλει τα πυρά της τόσο κατά της δικαιοσύνης, όσο κατά των social media -που, όσοι παρακολούθησαν έστω και λίγο την δίκη κατά την διάρκειά της, θα είδαν την έντονη κριτική που ασκήθηκε στην Άμπερ Χερντ σε αυτά. 

Η Χερντ είπε χαρακτηριστικά στην Σαβάνα Γκάθρι πως «το μίσος και το δηλητήριο» του ίντερνετ προς το πρόσωπό της κατά την διάρκεια της δίκης, είχε τελικά ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει μια «δίκαιη εκπροσώπηση» στα social media. 

Η ηθοποιός είπε συγκεκριμένα: «Δεν κατηγορώ [το σώμα ενόρκων] -στην πραγματικότητα, καταλαβαίνω. Είναι ένας αγαπημένος χαρακτήρας και ο κόσμος νιώθει πως τον ξέρει. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός», αναφερόμενη στον Τζόνι Ντεπ. 

Ήταν, λοιπόν, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτά που κατά την άποψη της Άμπερ Χερντ επηρέασαν την απόφαση, μιας και αυτό που συνέβαινε σε αυτά ήταν ότι επί τρεις εβδομάδες υποστήριζαν πως η ίδια δεν ήταν αξιόπιστο άτομο, όπως εξηγεί στην συνέντευξη. 

«Δεν με ενδιαφέρει τι γνώμη έχει κάποιος για μένα ή ποια η κρίση σας για όσα συνέβησαν στην ιδιωτικότητα του σπιτιού μου, στον γάμο μου, κεκλεισμένων των θυρών. Δεν περιμένω ο μέσος άνθρωπος να ξέρει αυτά τα πράγματα. Επομένως, δεν το παίρνω προσωπικά», παραδέχτηκε η Χερντ.

Και συνέχισε: «Αλλά, ακόμα και κάποιος που είναι σίγουρος ότι μου αξίζει όλο αυτό το μίσος και το δηλητήριο, ακόμα κι αν πιστεύετε πως λέω ψέματα, και πάλι δεν μπορείτε να με κοιτάξετε στα μάτια και να μου πείτε ότι όλο αυτό ήταν δίκαιο». 

Σύμφωνα με άρθρο του NBC που δημοσιεύθηκε εν όψει της εν λόγω συνέντευξης, το χάσταγκ #justiceforjohnnydepp (δηλαδή, «δικαιοσύνη για τον Τζόνι Ντεπ») είχε στο TikTok σχεδόν 20 δισεκατομμύρια προβολές, ενώ, αντίστοιχα, το #justiceforamberheard (δηλαδή, «δικαιοσύνη για την Άμπερ Χερντ») είχε γύρω στα 80 εκατομμύρια προβολές. 

Το #amberheardisguilty (δηλαδή, «η Άμπερ Χερντ είναι ένοχη») και άλλα παρεμφερή χάσταγκ συγκέντρωσαν γύρω στα 900 εκατομμύρια προβολές. 

Με πληροφορίες από το BBC και τον Guardian.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή