Μια Rolls-Royce Cullinan με ιριδίζοντα χρώματα, από Lianko Ramirez

Μια Rolls-Royce Cullinan με ιριδίζοντα χρώματα, από Lianko Ramirez

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2018, η Rolls-Royce παρουσίασε ένα πολλά αναμενόμενο SUV: την Cullinan, μια όλο αλουμίνιο αρχιτεκτονική πολυτελείας.

«Όσον αφορά το πώς ξεκινήσαμε το ταξίδι σχεδιασμού της Cullinan ήταν αυτή η αναγνώριση ότι για πρώτη φορά η Rolls-Royce έπρεπε να έχει αυτό το εξαιρετικά λειτουργικό και πρακτικό όχημα, στο οποίο η πολυλειτουργικότητα και η ικανότητα θα συνδυάζονταν με την πολυτέλεια. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, πάντα θα σχεδιάζαμε αυτό το όχημα με λειτουργική προϋπόθεση» εξήγησε, σε αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Designboom, ο Giles Taylor, διευθυντής ντιζάιν στη Rolls-Royce.

Μια Rolls-Royce Cullinan με ιριδίζοντα χρώματα, από Lianko Ramirez-1

Ανέκαθεν η Rolls-Royce ήταν η αγαπημένη αθλητών και διασημοτήτων. Στον νου, αμέσως έρχεται η φουτουριστική Wraith του Justin Bieber. Λίγα χρόνια αργότερα, η τελευταία διάσημη προσωπικότητα που απέκτησε τέτοιο φανταχτερό όχημα ήταν ο επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ Marcell Ozuna.

Για τη Rolls-Royce Cullinan του, ο Ozuna προσέγγισε τον Lianko Ramirez της Luxury Concierge του Μαϊάμι, ο οποίος τύλιξε το αυτοκίνητο με ιριδίζοντα χρώματα. Το αποτέλεσμα της βαφής δημοσιοποιήθηκε στο Instagram, όπου οι Ramirez και Ozuna μοιράστηκαν φωτογραφίες του τελικού προϊόντος – στο οποίο πέρασαν ζάντες Forgiato.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcell Ozuna (@thebigbear13ozuna)

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή