Ρις Γουίδερσπουν και ο Γουίλ Φέρελ πρωταγωνιστούν σε κωμωδία

Ρις Γουίδερσπουν και ο Γουίλ Φέρελ πρωταγωνιστούν σε κωμωδία

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Ρις Γουίδερσπουν και ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Γουίλ Φέρελ θα πρωταγωνιστήσουν σε μία νέα κωμωδία για τα Amazon Studios.

Τα δικαιώματα της ταινίας ανήκουν στην Amazon με σενάριο και σκηνοθεσία του Νίκολας Στόλερ. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί έχουν αναλάβει και την παραγωγή με τις αντίστοιχες εταιρείες τους.

Χωρίς να έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες o κολοσσός του streaming, η υπόθεση φέρεται να διαδραματίζεται ανάμεσα σε δύο γάμους που έχει προγραμματιστεί να γίνουν στον ίδιο χώρο την ίδια χρονική στιγμή.

Πηγές του «the Hollywood Reporter» αναφέρουν ότι η Amazon απέκτησε τα δικαιώματα της ταινίας σε μία ιδιαίτερη δύσκολη κούρσα διεκδίκησης με ανταγωνιστές προσφορές τόσο από streamers όσο και από στούντιο, κάτι που είναι λογικό σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety, λόγω των συντελεστών που θα συμμετάσχουν σε αυτή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή