Ο Μπραντ Πιτ με φούστα στο κόκκινο χαλί

Ο Μπραντ Πιτ με φούστα στο κόκκινο χαλί

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Βερολίνο για την πρεμιέρα του «Bullet Train» με μια λινή καφέ φούστα, απαλλαγμένος από κάθε στερεότυπο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον σταρ του Χόλιγουντ να καταρρίπτει τα στερεότυπα και να κάνει επίσημη εμφάνιση φορώντας φούστα, είναι πάντως η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Μπραντ Πιτ να εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί φορώντας μία τέτοια. 

Πίσω στον Μάρτιο, ο ηθοποιός Όσκαρ Άιζακ εμφανίστηκε στις πρεμιέρες της σειράς «Moon Knight» του Disney+ που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Λονδίνο και το Βερολίνο φορώντας φούστα, ενώ, οι φούστες φαίνονται να κατέχουν μεγάλο μέρος της γκαρνταρόμπας του Χάρι Στάιλς, που αγαπά να παίζει με την ανδρόγυνη εικόνα του. 

Τώρα ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε με την σειρά του στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Bullet Train» στο Βερολίνο φορώντας φούστα και κλέβοντας με την εμφάνισή του την παράσταση. 

Ο Μπραντ Πιτ με φούστα στο κόκκινο χαλί-1
Ο Μπραντ Πιτ με τους συμπρωταγωνιστές του Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον (αριστερά) και Μπράιαν Ταϊρί Χένρι (κέντρο). Φωτ.: AP Photo/Markus Schreiber

Ο ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας μία καφέ λινή φούστα ως το γόνατο, που συνδύασε με μαύρες αρβύλες, λινό ροζ πουκάμισο με ανοιχτά τα πάνω κουμπιά και μια λινή μαύρη ζακέτα σε φαρδιά γραμμή. 

Το Βερολίνο ήταν ο πιο πρόσφατος σταθμός της προώθησης του «Bullet Train», ενός θρίλερ δράσης δια χειρός Ντέιβιντ Λιτς, στο οποίο, δίπλα στον Μπραντ Πιτ θα δούμε επίσης τους Σάντρα Μπούλοκ, Τζόι Κινγκ και Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον. 

Η ταινία θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Αυγούστου. 

Ο Μπραντ Πιτ με φούστα στο κόκκινο χαλί-2
Φωτ.: AP Photo/Markus Schreiber
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή