Από την πισίνα στο πάρτι: 3 τρόποι να φορέσετε τα μαγιό σας day to night

Από την πισίνα στο πάρτι: 3 τρόποι να φορέσετε τα μαγιό σας day to night

Δημιουργήσαμε τρία σύνολα που θα σας λύσουν τα χέρια στις διακοπές.

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της έξυπνης γκαρνταρόμπας είναι πως όλα τα κομμάτια που την συνθέτουν μπορούν να αξιοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να αποτελέσουν it pieces σε σύνολα κάθε είδους. Από φορέματα, μέχρι παρεό, με το κατάλληλο styling μπορείτε να προσαρμόσετε τα ρούχα σας σε κάθε περίσταση – ναι, ακόμη και αυτά που προορίζονται για πολύ συγκεκριμένο σκοπό, όπως για παράδειγμα τα μαγιό.

Τα μαγιό είναι ίσως το πιο σημαντικό essential των καλοκαιρινών μηνών, και φυσικά μιας και πάντα θέλουμε να προσθέτουμε νέα σχέδια στη συλλογή μας πολλές φορές καταλήγουμε να έχουμε στη ντουλάπα μας πολλά τα όποια δεν χρησιμοποιούμε καθόλου. Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό; Να σκεφτούμε «έξω από το κουτί» και να ξεκινήσουμε να εντάσσουμε τα μαγιό μας και σε άλλα σύνολα πέρα από αυτά του beachwear.

Την αρχή έχει κάνει ήδη η Gigi Hadid, η οποία φοράει τα ολόσωμα μαγιό της νέας συλλογής με την υπογραφή της, ως τοπ. Τα σύνολά της πέρα από μοντέρνα είναι και σούπερ cool, και για αυτό δεν γίνεται να μην αντιγράψουμε το στιλ. Ολόσωμα ή μπικίνι, φέτος το καλοκαίρι θα φορέσουμε σίγουρα τα μαγιό μας με κάθε δυνατό τρόπο – είτε ως τοπ μέσα από σορτσάκια, είτε σαν lingerie μέσα από κροσέ φορέματα. Ειδικά τα σχέδια με cut outs, θηλυκά κοψίματα και ασυμμετρίες είναι αυτά που θα αξιοποιήσουμε περισσότερο, συνδυάζοντάς τα ευφάνταστα για όλα τα καλοκαιρινά πάρτι.

Τα τρία σύνολα που σίγουρα θα τολμήσουμε τους επόμενους μήνες θα τα βρείτε εδώ, μαζί με όλα τα κομμάτια για να τα ακολουθήσετε:

Color block

Από την πισίνα στο πάρτι: 3 τρόποι να φορέσετε τα μαγιό σας day to night-1

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή