Anne Heche: Πέθανε η ηθοποιός μια εβδομάδα μετά το σοβαρό τροχαίο

Anne Heche: Πέθανε η ηθοποιός μια εβδομάδα μετά το σοβαρό τροχαίο

Η αμερικανίδα ηθοποιός Anne Heche πέθανε, αφού αποσυνδέθηκε από την μηχανική υποστήριξη, μια εβδομάδα μετά το σοβαρό τροχαίο

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αμερικανίδα ηθοποιός Anne Heche πέθανε αφού αποσυνδέθηκε από την μηχανική υποστήριξη, μια εβδομάδα μετά το σοβαρό τροχαίο της στο Λος Άντζελες, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Η 53χρονη νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση με «ανοξική εγκεφαλική βλάβη» (μια κατάσταση κατά την οποία ο εγκέφαλος στερείται οξυγόνου), σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου της.

Το αυτοκίνητο της ηθοποιού προσέκρουσε σε ένα διώροφο σπίτι στη συνοικία Μαρ Βίστα στο Λος Άντζελες στις 5 Αυγούστου με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές καταστροφές στο κτίριο και να εκδηλωθεί φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η αστυνομία, από τις πρώτες αιματολογικές εξετάσεις προκύπτει η παρουσία ναρκωτικών στον οργανισμό της, αλλά χρειάζονται επιπλέον εξετάσεις για να αποκλειστούν τυχόν ουσίες που της χορηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Η 53χρονη ηθοποιός έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σαπουνόπερα «Another World», οπού έπαιζε τον ρόλο δύο δίδυμων αδερφών Bίκι και Μάρλεϊ μεταξύ 1987 και 1991, για τον οποίο κέρδισε και βραβείο Emmy.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες («Donnie Brasco», «Wag the Dog» και «Six Days Seven Nights»), ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανιζόταν κυρίως σε τηλεοπτικές σειρές («The Brave», «Quantico» και «Chicago PD»).

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή