Εκτυπώστε χωρίς να το πολυσκέφτεστε
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
εκτυπώστε-χωρίς-να-το-πολυσκέφτεστε-562056409

Εκτυπώστε χωρίς να το πολυσκέφτεστε

Ίσως να μην υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό από το να έχετε μόλις τελειώσει (επιτέλους…) να γράφετε κάτι στον υπολογιστή, και όταν φτάνει η στιγμή να το εκτυπώσετε να συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεμείνει από μελάνι. Βέβαια τον εκνευρισμό αυτής της στιγμής πολλές φορές τον συναγωνίζεται η στιγμή που χρειάζεται να πάτε σε κάποιο κατάστημα για να βρείτε το σωστό μελάνι για τον εκτυπωτή σας. Η νέα υπηρεσία Instant Ink της HP έχει δημιουργηθεί για να μειώσει αυτές τις αχρείαστες στιγμές, συμβάλλοντας σε μια αβίαστη και αρμονική σχέση με τον εκτυπωτή σας.

Εκτυπώστε χωρίς να το πολυσκέφτεστε-1

Μέσω αυτής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας, ο εκτυπωτής σας μπορεί να αγοράζει μόνος του μελάνι και να φτάνει στην πόρτα σας χωρίς εσείς καν να το σκεφτείτε! Πώς είναι, όμως, κάτι τέτοιο δυνατόν; Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι εκτυπωτές συνδέονται με WiFi. Δια μέσου αυτής της σύνδεσης, λοιπόν, ο εκτυπωτής παρακολουθεί τα επίπεδα μελανιού ή του γραφίτη που έχει διαθέσιμα, και όταν αυτά κοντεύουν να τελειώσουν ενημερώνει τον προμηθευτή, ο οποίος, με την σειρά του, σας στέλνει στο σπίτι τα κατάλληλα υλικά για τον εκτυπωτή σας. Αυτό που χρειάζεται εσείς να κάνετε μόνο, είναι την πρώτη φορά να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε την εφαρμογή HP Smart App και να εγγραφείτε στην συνδρομητική υπηρεσία.

Εκτυπώστε χωρίς να το πολυσκέφτεστε-2

Η υπηρεσία αυτή όχι μόνο σας λύνει τα χέρια αλλά μειώνει και τα έξοδα συντήρησης, καθώς υπολογίζεται πως το συνολικό όφελος από την χρήση της υπηρεσίας μπορεί να φτάσει έως και 70% στα έξοδα που αναλογούν στην αγορά μελανιού και έως και το 50% στα έξοδα που αντιστοιχούν στην αγορά γραφίτη. Κάτι τέτοιο οφείλεται στο γεγονός ότι τα δοχεία που αποστέλλονται περιέχουν περισσότερο μελάνι και χρησιμοποιούν λιγότερα υλικά συσκευασίας μειώνοντας το κόστος τους. Άρα, δεν χρειάζεται να πληρώνετε πια περισσότερα σε σχέση με αυτά που εκτυπώνετε. Η αρχική τιμή της υπηρεσίας είναι τα 0,99 ευρώ τον μήνα, αλλά στην συνέχεια μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα τις ανάγκες σας. Ακολουθείται η λογική του εξατομικευμένου πλάνου, και έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε ακύρωση ή αλλαγή. Τα διαφορετικά συνδρομητικά πλάνα βασίζονται στον αριθμό των σελίδων που εκτυπώνει κάποιος μηνιαίως και όχι στην ποσότητα του μελανιού που χρησιμοποιεί. Ενδεικτικά, το κόστος για επαγγελματικές εκτυπώσεις έως και 700 σελίδες υπολογίζεται στα 24,99 ευρώ τον μήνα.

Εκεί, όμως, που πραγματικά ξεχωρίζει η υπηρεσία Instant Ink είναι στο γεγονός ότι μας αποδεικνύει πώς η αγάπη μας για το περιβάλλον δεν χρειάζεται να είναι μια σχέση μετ΄εμποδίων. Σε κάθε συσκευασία που παραλαμβάνει ο συνδρομητής υπάρχει και ένας φάκελος με προπληρωμένα έξοδα αποστολής ώστε να επιστραφούν τα χρησιμοποιημένα δοχεία, με σκοπό να ανακυκλωθούν από την HP. Μια μικρή υπενθύμιση ότι μπορούμε και εμείς να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, με λίγη έξτρα στήριξη.

Η υπηρεσία Instant Ink της HP μας αφήνει να απολαύσουμε τις εκτυπώσεις μας, χωρίς να σπαταλάμε σκέψεις στις λεπτομέρειες. Ας το αφήσουμε αυτό στον εκτυπωτή μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή