Επιστροφή στα θρανία με περισσότερους go4more πόντους
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
επιστροφή-στα-θρανία-με-περισσότερου-562029919

Επιστροφή στα θρανία με περισσότερους go4more πόντους

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας κάνει τις φθινοπωρινές μας αγορές συμφέρουσες και αποδοτικές.

Νέα σχολική χρονιά σημαίνει καινούρια βιβλία, τσάντες και τετράδια, εξοπλισμός για μικρούς αθλητές και καλλιτέχνες, καινούρια λάπτοπ, έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο και όλα όσα χρειάζονται μαθητές και φοιτητές. Ευτυχώς για μας, νέα σχολική χρονιά σημαίνει, επίσης, περισσότερες επιβραβεύσεις από το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας, που όπως πάντα αναγνωρίζει και προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες μας.

Επιστροφή στα θρανία με περισσότερους go4more πόντους-1

Με την Εθνική Τράπεζα, πραγματοποιούμε τις φθινοπωρινές μας αγορές σε επιλεγμένα καταστήματα και κερδίζουμε έως και 10% κέρδος σε go4more πόντους με μόνη προϋπόθεση να πληρώσουμε με μία χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής. Πιο συγκεκριμένα, με πιστωτικές κάρτες κερδίζουμε το 10% της αξίας των αγορών μας στα συνεργαζόμενα καταστήματα, ενώ με τη χρήση χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών το κέρδος μας σε go4more πόντους ανέρχεται στο 5% της αξίας κάθε αγοράς.

Ψωνίζουμε, λοιπόν, γραφεία, βιβλιοθήκες και άλλα παιδικά και εφηβικά έπιπλα από την IKEA, σχολικά και ότι άλλο χρειάζονται τα παιδιά στα παιχνιδάδικα Μουστάκας, αθλητικά είδη, τσάντες, παπούτσια και σπορ ενδύματα στα Intersport, καθώς και ρούχα, τσάντες και προϊόντα ομορφιάς στα καταστήματα Hondos Center. Η προσφορά συνεχίζεται έως τις 17 Σεπτεμβρίου και ισχύει και για τις ηλεκτρονικές αγορές μας από τις ιστοσελίδες των παραπάνω επιχειρήσεων.

Επιστροφή στα θρανία με περισσότερους go4more πόντους-2

Επιπλέον, έχουμε την ευκαιρία να προμηθευτούμε τα καινούρια μας λάπτοπ από τα καταστήματα Cosmote και Γερμανός λαμβάνοντας πίσω το 20% της αξίας τους σε go4more πόντους. Η προσφορά αφορά λάπτοπ αξίας 349 ευρώ και άνω τα οποία αγοράζονται με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Αν διαθέτετε κάρτα της Εθνικής αλλά δεν είστε ακόμα εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας ηλεκτρονικά και να αρχίσετε άμεσα να κερδίζετε πόντους με κάθε συναλλαγή σας. Οι πόντοι εξαργυρώνονται σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, όπου σας εξασφαλίζουν προνομιακές εκπτώσεις ή τη δυνατότητα να αποκτήσετε ότι χρειάζεστε χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ. Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

Ξεκινάμε λοιπόν την καινούρια σεζόν με συμφέρουσες αγορές και συνεχείς επιβραβεύσεις από την Εθνική μας Τράπεζα, για να μη λείψει τίποτα σε μας και τους αγαπημένους μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή