Νέος έρωτας για τον Τζόνι Ντεπ;

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα τελευταία 24ωρα φημολογείται ότι ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) βρίσκεται σε σχέση με τη δικηγόρο που τον εκπροσώπησε το 2018 στη δικαστική διαμάχη με την εφημερίδα «the Sun», Ζόελ Ριτς (Joelle Rich). 

Έχουν «πρωτοφανή χημεία». Είναι σοβαρά τα πράγματα μεταξύ τους», αναφέρει ανώνυμη πηγή στο US MAGAZINE. Η Ριτς δεν ήταν μέλος της νομικής ομάδας που ανέλαβε την υπεράσπιση του Τζόνι Ντεπ στη δίκη κατά της Άμπερ Χερντ (Amber Heard), όμως φέρεται να ήταν στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή της. «Δεν ήταν υποχρεωμένη να βρίσκεται εκεί. Ήταν προσωπικό», δήλωσε η ίδια πηγή. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Τatler η Ριτς ήταν παντρεμένη όταν γνωρίστηκε με τον Ντεπ, ωστόσο τώρα βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου από τον σύζυγό της με τον οποίο έχουν δύο παιδιά. Το ζευγάρι λέγεται ότι ξεκίνησε το ειδύλλιό του «διακριτικά».  

Στην ιστοσελίδα της Schillings αναφέρεται ως συνεργάτης με έδρα το Λονδίνο και το βιογραφικό της την περιγράφει ως «πολύ έμπειρη δικηγόρο». Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ από το 2003 έως το 2006, αποκτώντας πτυχίο νομικής και στη συνέχεια στην κορυφαία Νομική Σχολή BPP του Λονδίνου. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT