Πρίγκιπας Χάρι: Τον Ιανουάριο κυκλοφορούν τα απομνημονεύματά του

Πρίγκιπας Χάρι: Τον Ιανουάριο κυκλοφορούν τα απομνημονεύματά του

Το βιβλίο, ένα εγγυημένο μπεστ - σέλερ πριν ακόμα τυπωθεί, υπόσχεται «ωμή ειλικρίνια», με τον Χάρι να κοσμεί το εξώφυλλο έχοντας σοβαρό ύφος. 

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη ζωή του στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ καθώς και την απόφαση να εγκαταλείψε τα βασιλικά του καθήκοντα και να μετακομίσει στην Αμερική μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ. 

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House, τα απομνημονεύματα του Δούκα του Σάσεξ θα κυκλοφορήσουν στις 10 Ιανουαρίου με τίτλο «Spare» (περισσευούμενος). 

Ο εκδοτικός οίκος ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Την ώρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα κηδεύονταν, δισεκατομμύρια κόσμου αναρωτήθηκε τι μπορεί οι πρίγκιπες να σκέφτονται και να αισθάνονται – και πώς η ζωή τους συνεχίζεται…Αυτή είναι η ιστορία του Χάρι». 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penguin Random House (@penguinrandomhouse)

Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη βρετανικών φιλανθρωπικών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων των Sentebale και WellChild. 

Το όνομα «Spare» παραπέμπει στη φράση που χρησιμοποιούν οι μοναρχίες «heir and a spare» (ο κληρονόμος και ο περισσευούμενος). Στην περίπτωση της Μεγάλης Βρετανίας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ο κληρονόμος και ο πρίγκιπας Χάρι θα πει τη δική του εκδοχή του πώς είναι να είσαι ο μικρότερος αδερφός που πιθανόν να μην καθίσει ποτέ στο θρόνο και επομένως πρέπει να αναζητήσει κάποιον άλλο σκοπό στη ζωή.  

Το βιβλίο, ένα εγγυημένο μπεστ – σέλερ πριν ακόμα τυπωθεί, υπόσχεται «ωμή ειλικρίνια», με τον Χάρι να κοσμεί το εξώφυλλο έχοντας σοβαρό ύφος. 

Αλλά θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία καθώς πολλά έχουν αλλάξει από τότε που ανακοινώθηκε το βιβλίο. Η βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ πέθανε και ο πατέρας του Κάρολος έγινε βασιλιάς. Η Καμίλα έχει τον τίτλο της βασιλικής συζύγου. Το βιβλίο πλέον, θα είναι διαθέσιμο αργότερα από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Με πληροφορίες από το BBC 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή