Βίοι παράλληλοι για Ουίλιαμ και Χάρι

Βίοι παράλληλοι για Ουίλιαμ και Χάρι

Πώς το ένα ζεύγος «απαντά» στις κινήσεις του άλλου

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εσχάτως ζουν παράλληλες ζωές, σπανίως πλέον τεμνόμενες και οπωσδήποτε εν μέσω εντάσεων και αντεγκλήσεων, έστω και έμμεσων. Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, μετά την τελευταία τους κοινή παρουσία στην κηδεία της γιαγιάς τους, βασίλισσας Ελισάβετ, και την κοινή τους εμφάνιση στο παλάτι του Ουίνδσορ με τις συζύγους τους, Κέιτ και Μέγκαν, μοιάζουν να απαντούν με τις κινήσεις τους ο ένας στον άλλον.

Βίοι παράλληλοι για Ουίλιαμ και Χάρι-1
Τα πριγκιπικά ζεύγη στο παλάτι του Ουίνδσον τον περασμένο Σεπτέμβριο κατά την κηδεία της γιαγιάς τους, βασίλισσας Ελισάβετ (©Reuters)

Με το που πάτησε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου το πόδι του σε αμερικανικό έδαφος, μετά της συζύγου, Χάρι και Μέγκαν τάραξαν τα βασιλικά ύδατα με τη δημοσιοποίηση του τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την πορεία τους ώς τώρα, ιδίως μετά την αποχώρησή τους από το παλάτι και την ίδια τη Βρετανία, επισκιάζοντας την επίσκεψη των διαδόχων στις ΗΠΑ. Σήμερα, μάλιστα, 8 Δεκεμβρίου, το Netflix διαθέτει στους συνδρομητές του το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ (που οι κακές γλώσσες ονομάζουν απλώς… ριάλιτι).

Βίοι παράλληλοι για Ουίλιαμ και Χάρι-2

Αργότερα, με διαφορά λίγων ημερών, Ουίλιαμ και Κέιτ παρευρέθηκαν στην τελετή των βραβείων Earthshot στη Βοστόνη, ενώ Χάρι και Μέγκαν βραβεύτηκαν από το Ίδρυμα Ρόμπερτ Φ. Κένεντι για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προσφορά τους στην προώθησή τους. Μία βράβευση που ήρθε ως απάντηση στις βασιλικές φωνές που ανησυχούσαν για το χρώμα του παιδιού του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ…

Βίοι παράλληλοι για Ουίλιαμ και Χάρι-3
Αριστερά: Χάρι και Μέγκαν στο Ιδρυμα Ρόμπερτ Φ. Κένεντι. Δεξιά: Ουίλιαμ και Κέιτ στα βραβεία Earthshot (©Reuters)

Η πολυκύμαντη σχέση των δύο πριγκίπων δίνει διαρκώς τροφή για σχόλια, με τον Χάρι και τη Μέγκαν να προκαλούν όλο και περισσότερο την υπόλοιπη οικογένεια -ποιος λησμονεί τη συνέντευξη στην Όπρα Ουίνφρι- και τον Ουίλιαμ να αναγκάζεται διαρκώς να απαντά ή να απολογείται.

Βίοι παράλληλοι για Ουίλιαμ και Χάρι-4
Στιγμιότυπο από την εποχή που συνήθιζαν να εμφανίζονται μαζί (©Associated Press)

Πάντως, τα δύο αδέλφια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, πριν από λίγες ημέρες «εμφανίστηκαν» μαζί διά της σύνταξης κοινής επιστολής, όπου εξέφραζαν τη βαθιά τους λύπη για τον θάνατο του κοινού τους φίλου Henry van Straubenzee με αφορμή χριστουγεννιάτικη τελετή στη μνήμη του, χρησιμοποιώντας τον α΄ πληθυντικό στο συγκινητικό τους γράμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή