Skroutz κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
skroutz-κομμένο-και-ραμμένο-στα-μέτρα-σας-562178263

Skroutz κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας

Το νέο προσωποποιημένο feed της πρωτοπόρας πλατφόρμας προσφέρει μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία σύμφωνα με τις επιθυμίες του κάθε χρήστη.

Προσωποποιημένες προτάσεις προϊόντων και περιεχομένου για γρήγορη ενημέρωση, με οδηγούς αγοράς, νέες κυκλοφορίες, προσφορές, προωθητικές ενέργειες από τους εμπόρους και αποκλειστικά deals. Το Skroutz περνά στη νέα προσωποποιημένη εποχή του e-commerce και προσφέρει κάτι παραπάνω από μια απλή περιήγηση. Μέσω του νέου προσωποποιημένου feed, το οποίο είναι δομημένο ώστε να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και στα θέλω του κάθε χρήστη και μπορεί να απολαύσει ο καθένας από εμάς στην κεντρική σελίδα του Skroutz, η πρωτοπόρα πλατφόρμα επιτυγχάνει να παρέχει στον καταναλωτή μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία.

Αγορές, ενημέρωση, διασκέδαση

Το προσωποποιημένο feed ανανεώνεται συνεχώς με ποικίλο περιεχόμενο και παρουσιάζει προϊόντα και τάσεις με βάση τις ανάγκες του κάθε χρήστη ξεχωριστά. Οι προσωποποιημένες προτάσεις περιλαμβάνουν προϊόντα και περιεχόμενο, ώστε οι χρήστες να ενημερώνονται για τις νέες κυκλοφορίες, τις προσφορές και τα αποκλειστικά Skroutz Plus Deals. Η γκάμα του περιεχομένου ποικίλλει από διασκεδαστικά βίντεο μέχρι ενημερωτικά άρθρα για τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή, ώστε το Skroutz να αποτελεί όχι μόνο μια πλατφόρμα αγορών, αλλά μια πλατφόρμα ενημέρωσης και διασκέδασης ικανή να κρατήσει παρέα σε στιγμές χαλάρωσης μέσα στη μέρα και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Σε μια εποχή που οι ανάγκες του κάθε καταναλωτή είναι διαφορετικές, τα ενδιαφέροντα ποικίλλουν και ο χρόνος είναι περιορισμένος και δυσεύρετος σε μία καθημερινότητα που τρέχει με τρελούς ρυθμούς, το να ανακαλύπτεις το ιδανικό προϊόν που ανταποκρίνεται στις προσωπικές σου ανάγκες, μπορεί να μοιάζει δύσκολο και χρονοβόρο. Το Skroutz, το marketplace που εμπιστεύονται εκατομμύρια χρηστών για τις online αγορές τους, έκανε το αμέσως επόμενο μεγάλο βήμα και προσφέρει στους καταναλωτές αυτό που χρειάζονται για κάθε αγορά: Ιδέες και προτάσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους, στο νέο προσωποποιημένο feed.

Το Skroutz μετατρέπει την κλασική βόλτα στα μαγαζιά σε μια online εμπειρία προσφέροντας περιεχόμενο για τον καθένα από εμάς, ικανό να μας κάνει να αγαπήσουμε νέα πράγματα, να μας δώσει περισσότερες επιλογές για να ικανοποιήσουμε συνήθειες και ενδιαφέροντα που ήδη έχουμε, να μας κρατήσει συντροφιά σε στιγμές χαλάρωσης, αλλά και να μας κάνει μέλη μιας μεγάλης παρέας που μοιράζονται συμβουλές για προϊόντα και εμπειρίες.

Το e-commerce εξελίσσεται και αναδιαμορφώνεται ώστε να παρέχει τα μέγιστα στους καταναλωτές, πάντα με γνώμονα την καλύτερη εμπειρία. Πλέον, ο καταναλωτής δεν αρκείται σε μια αναζήτηση προϊόντος, αλλά αποζητά περιεχόμενο και προτάσεις με βάση τα δικά του ενδιαφέροντα. Σύμφωνα με τα ευρήματα πρόσφατης έρευνας της BCG, το 40% των καταναλωτών ξοδεύει ή είναι διατεθειμένο να ξοδέψει περισσότερα όταν η αγοραστική τους εμπειρία είναι εξαιρετικά προσωποποιημένη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα, το Skroutz, με το νέο προσωποποιημένο feed έχει δεκαπλασιάσει τον τζίρο που προέρχεται από την αρχική του σελίδα, εισάγοντας στην εξίσωση του online shopping, τη μεταβλητή του προσωπικού περιεχομένου και των αποκλειστικών προτάσεων που εξυπηρετούν τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Το Skroutz είναι ο πιο στενός φίλος του κάθε καταναλωτή, ο φίλος εκείνος που γνωρίζει πώς να τον εμπνεύσει για τις αγορές του σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, πάντα με γνώμονα τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες. Να σημειωθεί ότι το προσωποποιημένο feed που απολαμβάνει ο κάθε χρήστης, δεν θα σταματήσει να ανανεώνεται τόσο με διαφορετικά είδη περιεχομένου, όσο και με τη δημιουργία περιεχομένου απευθείας από τους χρήστες προς τους χρήστες, καθιστώντας το Skroutz το μεγαλύτερο community ανταλλαγής πληροφοριών για αγορές στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT