Οι χωρισμένοι γιορτάζουν σε μπαρ εμπνευσμένο από την Τέιλορ Σουίφτ

Οι χωρισμένοι γιορτάζουν σε μπαρ εμπνευσμένο από την Τέιλορ Σουίφτ

Το Bad Blood θα ανοίξει στο Σικάγο για τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αφιερωμενο σε όλους τους Swifties που τους ράγισε η καρδιά

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν κάποια ξέρει να γράφει κομμάτια χωρισμού, τότε αυτή είναι η Τέιλορ Σουίφτ. Μάλλον αυτό σκέφτηκαν και οι διοργανωτές εκδηλώσεων BucketListers στο Σικάγο και κάπως έτσι, δημιούργησαν…ένα μπαρ χωρισμού εμπνευσμένο από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια. 

Και το όνομα αυτού, Bad Blood. Το pop up bar βαφτίστηκε από το ομώνυμο κομμάτι της Σουίφτ από τον δίσκο της «1989» του 2014 και δημιουργήθηκε για τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. 

Οι χωρισμένοι, οι πονεμένοι ή και οι αιωνίως ερωτευμένοι, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το θεματικό μπαρ όχι μόνο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά για σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα, μιας και θα είναι ανοιχτό από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 26 Φεβρουαρίου. 

Όποιος, λοιπόν, θέλει φέτος να πνίξει τον πόνο του στην τροχιά της Τέιλορ Σουίφτ, με 20 δολάρια παίρνει «εισιτήριο» για το Bad Blood. Εκεί θα τον περιμένει ένα welcome drink, ενώ μπορεί να συνεχίσει με θεματικά κοκτέιλ στο πνεύμα του μπαρ. Όσο για τους πιο ανυπόμονους ως προς τα αισθηματικά τους, στον χώρο θα διαβάζονται και κάρτες ταρώ. 

Και μπορεί η Σουίφτ ανά καιρούς να κάνει εμφανίσεις-έκπληξη σε συναυλίες φίλων της μουσικών (πριν κάποιες μέρες εμφανίστηκε στη συναυλία των 1975 στο O2 Arena στο Λονδίνο), πάντως, όπως επιβεβαίωσαν και οι BucketListers, η μουσικός δεν θα δώσει το παρών στο Bad Blood. 

Όσοι το επισκεφθούν, ωστόσο, ελπίζουμε να μπουν τραγουδώντας το «Bad Blood» και να βγουν σιγοψιθυρίζοντας το «Lover».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή