Μια διαμονή αλά «Φάντασμα της Όπερας» στο Παλέ Γκαρνιέ του Παρισιού

Μια διαμονή αλά «Φάντασμα της Όπερας» στο Παλέ Γκαρνιέ του Παρισιού

Η Airbnb προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε δύο υπερτυχερούς με μόνο 37 ευρώ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια αξέχαστη νύχτα για δύο μέσα στην Όπερα του Παρισιού θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει ένα υπερτυχερό ζευγάρι.

Την εμπειρία αλά… Φάντασμα της Όπερας προσφέρει η Airbnb αντί του ποσού των 37 ευρώ, για διαμονή μιας νύχτας σε ένα από τα πιο διάσημα κτίρια της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο εξώστης 37 του Παλέ Γκαρνιέ (όπως ονομάζεται το κτίριο της Όπερας), στον οποίο όλοι θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση για να έχουν απρόσκοπτη θέα στη σκηνή, θα μεταμορφωθεί σε ένα υπνοδωμάτιο με έπιπλα αντίκες.

Μια διαμονή αλά «Φάντασμα της Όπερας» στο Παλέ Γκαρνιέ του Παρισιού-1

Οι αιτήσεις για την εμπειρία αυτή θα ανοίξουν την 1η Μαρτίου. Όποιος τυχερός προλάβει θα μπορέσει με ένα ακόμη άτομο να απολαύσει τη διαμονή στις 16 Ιουνίου 2023.

Μια διαμονή αλά «Φάντασμα της Όπερας» στο Παλέ Γκαρνιέ του Παρισιού-2

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι δύο τυχεροί θα παρακολουθήσουν μια πρόβα των χορευτών της Όπερας, θα κάνουν μάθημα μπαλέτου, θα απολαύσουν δείπνο στα παρασκήνια και θα περιηγηθούν στο υπέροχο κτίριο του 19ου αιώνα, το οποίο διαθέτει ακόμα και υπόγεια λίμνη (η οποία εξάλλου υπήρξε η έμπνευση για το μυθιστόρημα του Γκαστόν Λερού και το μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Ουέμπερ).

Μια διαμονή αλά «Φάντασμα της Όπερας» στο Παλέ Γκαρνιέ του Παρισιού-3

Τους καλεσμένους θα υποδεχτεί η Βερονίκ Ντουμπρούλ Λερού, δισέγγονη του συγγραφέα του «Φαντάσματος της Όπερας».

Ως μέρος του project, η Αirbnb θα χρηματοδοτήσει την ανακαίνιση των εξωστών και θα ανανεώσει τη διαδικτυακή πλατφόρμα streaming της όπερας.

Μια διαμονή αλά «Φάντασμα της Όπερας» στο Παλέ Γκαρνιέ του Παρισιού-4

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Airbnb προσφέρει μια τέτοια ασυνήθιστη εμπειρία στη γαλλική πρωτεύουσα σε χαμηλή τιμή. Μεταξύ άλλων, έχει διατεθεί επίσης διαμονή μέσα στη δεξαμενή για τους καρχαρίες στο ενυδρείο της πόλης, στις κατακόμβες, στη γυάλινη πυραμίδα του Λούβρου και πέρσι στο Μουλέν Ρουζ.

«Η ιδέα είναι να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να ταξιδεύει και να ονειρεύεται – και να δημιουργήσουμε πολλά συναισθήματα γύρω από το ταξίδι», είπε στο Reuters ο Εμάνουελ Μαρίλ, επικεφαλής της Airbnb για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή