Natuzzi Italia: H τέλεια επιλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
natuzzi-italia-h-τέλεια-επιλογή-για-την-άνοιξη-καλο-562316455

Natuzzi Italia: H τέλεια επιλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023

Άρρηκτα συνδεδεμένη με την Απουλία, όπου η εταιρεία έχει τις ρίζες της από την ίδρυσή της το 1959, η Natuzzi Italia αντλεί έμπνευση από τη μοναδικότητα των τοπίων και της κουλτούρας της για να διαδώσει σε όλο τον κόσμο αυτόν τον αλάνθαστο τρόπο ζωής που βασίζεται στην αρμονία, τη συντροφικότητα και το μοίρασμα.

Natuzzi Italia: H τέλεια επιλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023-1

Η σειρά για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 επιβεβαιώνει την επιλογή ενός σχεδιασμού με απαλές, γενναιόδωρες και άνετες γραμμές που αντιπροσωπεύει οπτικά αυτό το φιλόξενο και κομψό πνεύμα, συνδυάζοντας τέλεια την ηθική και την αισθητική, το στυλ και τη λειτουργία, τα χρώματα και τα υλικά. Τα σχέδια της Natuzzi Italia βασίζονται σε μια έντονη σχέση με τους σχεδιαστές που καλούνται να συνεργαστούν στις συλλογές: η σχεδιαστική τους προσέγγιση βρίσκει στο DNA της εταιρείας ένα γόνιμο έδαφος για δημιουργικές ιδέες που έχουν ως σημείο αναφοράς τις εμπνεύσεις που προκύπτουν από την εμβάπτιση σε έναν κόσμο φτιαγμένο από οργανικά σχήματα, τη χαρά της ζωής και τους ρυθμούς που υποδηλώνουν οι φυσικοί κύκλοι. Η μετατροπή των ιδεών σε προϊόντα πραγματοποιείται στη συνέχεια σε συνεργασία με το Κέντρο Στυλ της εταιρείας, το οποίο, χάρη στην εμπειρία δεκαετιών και την αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία του, δίνει ζωή σε δημιουργίες που βρίσκουν την προστιθέμενη αξία τους στη δεξιοτεχνία και στο made in Italy.

Natuzzi Italia: H τέλεια επιλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023-2

Η επιλογή Natuzzi Italia Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 θέλει να μετατρέψει τους οικιακούς χώρους σε ανεπίσημους και casual χώρους, οι οποίοι μπορούν να φιλοξενήσουν τις πιο προσωπικές στιγμές σε περιβάλλοντα που θυμίζουν τη χαλάρωση και τη ζεστασιά του μεσογειακού τρόπου ζωής μέσα από οργανικά και ελικοειδή σχήματα, χρησιμοποιώντας φυσικές και απαλές αποχρώσεις που αντλούν έμπνευση από το τοπίο, την παράδοση και τον πολιτισμό της Απουλίας.

Natuzzi Italia: H τέλεια επιλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023-3

Είναι ένα είδος απαράμιλλής ομορφιάς, αυτό που εμπνέει την Paola Navone, ένας τρόπος να βλέπει κανείς το χώρο με τα μάτια εκείνων που αγαπούν το περιβάλλον που μας περιβάλλει και τη φύση που αλλάζει συνεχώς. Η Navone αντλεί στοιχεία από τα χρώματα και τις παραδόσεις της Μεσογείου, δημιουργώντας μια συλλογή που εστιάζει στην απλότητα και τις λεπτομέρειες, η οποία παραπέμπει στον ειρηνικό και χαλαρό τρόπο ζωής της Απουλίας, έναν τρόπο σχέσης με τη γη και τους άλλους.

Natuzzi Italia: H τέλεια επιλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023-4

Ο καναπές Argo, με τα γενναιόδωρα και φαρδιά του σχήματα, είναι το σύμβολο αυτού του τρόπου ερμηνείας της ζωής και του χώρου διαβίωσης. Η απαλή εμφάνιση ενισχύεται από την τρισδιάστατη επένδυση και από μια απροσδόκητη ποπ πινελιά. Ο Argo έχει σχεδιαστεί για να αποτελεί μια νησίδα άνεσης στο χώρο του καθιστικού: χάρη στη λεπτομέρεια του ιμάντα που διακοσμεί την πλάτη. Ο καναπές βρίσκει την τέλεια θέση του στο κέντρο του δωματίου, αποτελώντας έτσι τον πρωταγωνιστή ενός χώρου με διάθεση για συναναστροφή.

Natuzzi Italia: H τέλεια επιλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023-5

Από την ίδια συλλογή, η chaise longue Sleeping Argo, ικανή να κινείται ελικοειδώς για να φιλοξενήσει διάφορες θέσεις χαλάρωσης χάρη στους υπερσύγχρονους ηλεκτρικούς μηχανισμούς που εγγυάται η τεχνογνωσία της Natuzzi, οι οποίοι μπορούν να λειτουργούν μέσω κουμπιών αφής. Εξαιρετικά άνετη τόσο στη θέση της πολυθρόνας όσο και στη θέση του κρεβατιού ημέρας.

Ακολουθήστε μας στα social media:

Instagram: https://www.instagram.com/natuzzi_greece/

Facebook: https://www.facebook.com/natuzzigr

Στοιχεία καταστήματος: Λεωφ. Κηφισιάς 326, Χαλάνδρι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106894970

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή