ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
amita-40-χρόνια-φυσικά-μοναδική-562426573

Amita: 40 χρόνια «Φυσικά μοναδική»

Ο κορυφαίος στις προτιμήσεις των καταναλωτών και πρώτος συσκευασμένος χυμός στην Ελλάδα συμπληρώνει τέσσερις δεκαετίες παρουσίας στην αγορά και στο οικογενειακό τραπέζι.

Από το 1983 δίνει γεύση στο πρωινό, στο σχολείο, στη δουλειά, στο δρόμο, στον ελεύθερο χρόνο. Η Amita, ο πρώτος συσκευασμένος χυμός που παράχθηκε στην Ελλάδα, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο οικογενειακό τραπέζι, στο αυτοκίνητο, στο πικ νικ και φυσικά στην αγορά. Επί τέσσερις δεκαετίες διατηρεί αναλλοίωτη τη συνταγή που την έφερε στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών και την καθιστά μία εξαιρετική πρόταση εμφιαλωμένου χυμού. Επιλεγμένες πρώτες ύλες από εξαιρετικές ποικιλίες φρούτων, που εξασφαλίζουν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, απουσία συντηρητικών, άριστες διαδικασίες εμφιάλωσης που υπόσχονται κορυφαία ποιότητα, υπέροχη γεύση, απολαυστική εμπειρία και πρόσληψη βιταμινών που συμβάλουν σε μια ισορροπημένη διατροφή.

Amita: 40 χρόνια «Φυσικά μοναδική»-1

Έμπνευση από τη φύση, με το βλέμμα στο μέλλον

Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία γεύσεων και πολύτιμων θρεπτικών συστατικών. Συνολικά διατίθενται τρεις κατηγορίες συσκευασμένων χυμών Amita: οι 100% φυσικοί χυμοί φρούτων, το νέκταρ, και τα φρουτοποτά. Οι χυμοί της δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν να ανοιχθούν μπορούν να μένουν εκτός ψυγείου χωρίς κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωσή τους και στις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak®.

Η Amita εξακολουθεί να αντλεί έμπνευση από τη φύση και να οδηγείται από το αίσθημα αγάπης και φροντίδας προς τους καταναλωτές, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνει να ανανεώνεται διαρκώς, να καινοτομεί και να δημιουργεί νέες γευστικές προτάσεις για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών. Επιλογές όπως ο πολυβιταμινούχος χυμός Amita Motion, οι παιδικοί χυμοί Amita Fun, καθώς και οι χυμοί Amita Free, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά από το φυτό stevia, είναι μόνο κάποιες από τις καινοτόμες προτάσεις της Amita όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική αγορά.

Μία νοσταλγική αναδρομή στη σχέση αγάπης και φροντίδας του Έλληνα καταναλωτή όλα αυτά τα 40 χρόνια ξεδιπλώνεται στη νέα, επετειακή τηλεοπτική της καμπάνια για τον χυμό που επιβεβαιώνει, όπως σημειώνει το σποτάκι, ότι «όσο κι αν αλλάζει η ζωή, η γεύση της παραμένει φυσικά μοναδική».

Φροντίδα και για το περιβάλλον

Την ίδια στιγμή, η Amita μεριμνά για το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Διαθέτει 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες σε όλο το χαρτοφυλάκιό της, ενώ το 2022, πρώτη στον κλάδο των συσκευασμένων χυμών στην Ελλάδα, παρουσίασε στην αγορά συσκευασίες με μη αποσπώμενο καπάκι σε όλο το εύρος του χαρτοφυλακίου της. Το νέο μη αποσπώμενο καπάκι διευκολύνει τη συλλογή και ανακύκλωση ολόκληρης της συσκευασίας, συμβάλλοντας στη μείωση των απορριμμάτων που δεν καταλήγουν στην ανακύκλωση. Τα νέα καπάκια είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση, ενώ συμβάλλουν στην ανακύκλωση 193 τόνων πλαστικού.

Καινοτομία και μοναδικότητα σε κάθε γουλιά

H Amita αποτελεί μέρος της ευρύτερης αλυσίδας αξίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον, μίας αλυσίδας από προμηθευτές, συνεργάτες και πελάτες που επιδρούν θετικά στην εγχώρια δραστηριότητα και οικονομία. Όλα τα προϊόντα Amita παράγονται στο εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι Mega Plant, το μεγαλύτερο ελληνικό εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών. Από εκεί φτάνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε περισσότερα από 113.000 σημεία πώλησης της Coca-Cola Τρία Έψιλον, με όλη την αγάπη, το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων της, που φροντίζουν καθημερινά να εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα σε κάθε χυμό. Γιατί κάθε στιγμή κρύβει μέσα της μια γουλιά Amita, μια γουλιά με 40 χρόνια μοναδικότητας, πρωτοπορίας και καινοτομίας.

Amita: 40 χρόνια «Φυσικά μοναδική»-2

Η ιστορία με μια ματιά

1983: Λανσάρεται η Amita, ο πρώτος συσκευασμένος χυμός στην Ελλάδα, κερδίζοντας την προτίμηση των Ελλήνων για την απολαυστική του γεύση και αναλλοίωτη ποιότητα. 

1993: Η Amita λανσάρει τον πρώτο πολυβιταμινούχο χυμό, Amita Motion, που είναι ο πρώτος σε προτίμηση πολυβιταμινούχος χυμός των Ελλήνων

1995: Η Amita πρώτη κυκλοφορεί σε συσκευασία με καπάκι. Δεν χρειάζεται πλέον ψαλίδι για να ανοίξει ο χυμός.

1998: Η Amita λανσάρει τον πρώτο παιδικό χυμό, Amita Fun.

2020: Η Amita λανσάρει την Αmita Free, μία νέα προϊοντική σειρά που ακολουθεί το trend «free from», χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με γλυκαντικό από το φυτό stevia σε τρεις νέες γεύσεις.

2022: Η Amita είναι ο πρώτος συσκευασμένος χυμός με μη αποσπώμενο καπάκι στην ελληνική αγορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT