Οίκος ZOLOTAS : Πολύτιμο Γούρι TETRA για το 2024
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
οίκος-zolotas-πολύτιμο-γούρι-tetra-για-το-2024-562770253

Οίκος ZOLOTAS : Πολύτιμο Γούρι TETRA για το 2024

Για το έτος 2024, ο Οίκος ZOLOTAS εμπνέεται από τη δυναμική αρμονία της φύσης και δημιουργεί το πολύτιμο Γούρι TETRA. Τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, το Νερό, ο Αέρας, η Γη και η Φωτιά, συνυπάρχουν σε μια τέλεια κυκλική ισορροπία, συνθέτουν την κοσμική ύλη, και αποτυπώνονται σχεδιαστικά σε μια ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων σε χρυσό 18ΚΤ και ασήμι.

Οίκος ZOLOTAS : Πολύτιμο Γούρι TETRA για το 2024-1

Το νερό είναι μια πρωταρχική και ανεξάντλητη δεξαμενή καθάριας ενέργειας. Η φωτιά, το πυρ, συμβολίζει τη νόηση, τη γνώση. Ο αέρας κατά τον Πλάτωνα είναι η ψυχή, το κλειδί για την κυριαρχία της λογικής, ενώ η Γη, η πρώτη θεότητα Γαία, είναι μια πηγή αστείρευτης δύναμης. Όλα μαζί, εναλλασσόμενα και αλληλένδετα, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της ύλης, της ύπαρξης και της ζωής.

Η συλλογή κοσμημάτων TETRA αποτελείται από μοναδικά κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια αλλά και μανικετόκουμπα διακοσμημένα με σμάλτα και πολύτιμους λίθους, στα χρώματα που αντιπροσωπεύουν καθένα από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης: μπλε, λευκό, πράσινο και κόκκινο.

Οίκος ZOLOTAS : Πολύτιμο Γούρι TETRA για το 2024-2
Κολιέ TETRA σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με σμαράγδι, Σκουλαρίκια TETRA σε ασήμι 925 επιχρυσωμένο

Το Γούρι 2024 TETRA του Οίκου ZOLOTAS αποτελεί ένα μοναδικό δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας, με έναν υπέροχο συμβολισμό για ισορροπία, αρμονία και ολοκλήρωση για το νέο έτος!

Αποκτήστε τη συλλογή “TETRA”, που ξεκινά από 40 ευρώ μέσα από την ιστοσελίδα του οίκου www.zolotas.gr ή τηλεφωνικά στους αριθμούς +30 210 9515001 +30 2109515002.

Οίκος ZOLOTAS : Πολύτιμο Γούρι TETRA για το 2024-3
Κρεμαστό TETRA σε ασήμι 925 επιχρυσωμένο
Οίκος ZOLOTAS : Πολύτιμο Γούρι TETRA για το 2024-4
Βραχιόλι TETRA σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ

ΓΟΥΡΙ 2024 και Κοινωνική Προσφορά

Το 2024, η συλλογή TETRA, έχει ως στόχο να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ και να στηρίξει τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεών της προς όφελος του σκοπού αυτού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή