Υποδεχόμαστε το 2024 εγκαινιάζοντας νέες διατροφικές συνήθειες με σύμμαχο τη ΔΕΛΤΑ
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
υποδεχόμαστε-το-2024-εγκαινιάζοντας-νέες-562824328

Υποδεχόμαστε το 2024 εγκαινιάζοντας νέες διατροφικές συνήθειες με σύμμαχο τη ΔΕΛΤΑ

Μια καλή διατροφή ξεκινάει με ΔΕΛΤΑ και μια καλή χρονιά με ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες δεν μπορεί παρά να ξεκινάει με σύμμαχο τη ΔΕΛΤΑ.

Έχοντας ήδη αποχαιρετίσει το 2023 με πολλά εορταστικά τραπέζια γεμάτα από λαχταριστά πιάτα, βρισκόμαστε πλέον στην αρχή του 2024. Οι στόχοι μας για τη νέα χρονιά περιλαμβάνουν -όπως πάντα- και την υπόσχεση στον εαυτό μας για μια πιο φροντισμένη και ποιοτική διατροφή. Και φέτος, έχοντας συνάψει την πιο δυνατή συμμαχία, αυτή η υπόσχεση θα τηρηθεί.

Πώς όμως έχοντας ακόμη τη γεύση από τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές μπορούμε να συμβιβαστούμε με ένα μενού υγιεινό μεν, βαρετό και άνοστο δε; Μετρώντας περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας και πρωτοπορίας, η ιστορική εταιρεία ΔΕΛΤΑ έχει την απάντηση και συμβάλλει στη διατροφική μας ανασυγκρότηση με τον πιο απολαυστικό τρόπο: αυτό που μας κάνει καλό μπορεί ταυτόχρονα να είναι και εξαιρετικά γευστικό.

Με μια ανανεωμένη ευρεία γκάμα προϊόντων, η ΔΕΛΤΑ καλύπτει ποικίλες διατροφικές ανάγκες ανεξαρτήτως ηλικίας, οικονομικής δυνατότητας ή καθημερινών συνηθειών, μετατρέποντας την υγιεινή διατροφή σε έναν εύκολο, ρεαλιστικό και απολαυστικό τρόπο ζωής που δεν αποκλείει καμία ευχαρίστηση.

Αν κάποτε μια αυστηρά χορτοφαγική διατροφή ήταν δυσπρόσιτη και μονότονη, τώρα το τοπίο αλλάζει. Με σύμμαχο τα φυτικά προϊόντα της ΔΕΛΤΑ, τα vegan πιάτα εμπλουτίζονται και απογειώνονται σε γεύση. Μια απλή- και υδαρής- σούπα λαχανικών γίνεται κρεμώδης και λαχταριστή χάρη στο φυτικό ρόφημα αμυγδάλου ΔΕΛΤΑ χωρίς ζάχαρη. Ένα βαρύ Dutch pancake γίνεται ανάλαφρο, πλούσιο και ευωδιαστό με το θρεπτικό ρόφημα βρώμης -με σπόρους -ΔΕΛΤΑ χωρίς ζάχαρη. Και μια κλασική πανακότα γίνεται εξωτική και ξεχωριστή με το ρόφημα καρύδας της εταιρείας.

Πέρα όμως από γεύση και ευχαρίστηση, η διατροφή μάς προσφέρει και ενέργεια. Προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις συχνά εξαντλητικές απαιτήσεις της καθημερινής μας ζωής, είναι αναγκαίο να τροφοδοτούμε το σώμα μας με τα απαραίτητα «καύσιμα». Ένα από αυτά είναι και η πρωτεΐνη καθώς ενισχύει την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας, αυξάνει τον μυϊκό ιστό και δυναμώνει το ανοσοποιητικό. Πόσο εύκολα όμως μπορούμε να βρούμε και να καταναλώσουμε την απαιτούμενη για εμάς πρόσληψη- ειδικά όταν βρισκόμαστε όλη τη μέρα στους δρόμους χωρίς διάλειμμα; Πανεύκολα και απολαυστικά χάρη σε ένα γλυκό: τη Vitaline Pudding της ΔΕΛΤΑ σε τρεις γεύσεις- βανίλια, σοκολάτα και καραμέλα- με υψηλή περιεκτικότητα σε υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνες γάλακτος, χωρίς ζάχαρη, χωρίς λακτόζη και με χαμηλά λιπαρά.

Αν επομένως, θέλουμε να πετύχουμε τους διατροφικούς μας στόχους αυτήν τη νέα χρονιά, καλό είναι να κινηθούμε έξυπνα. Με σύμμαχο τη ΔΕΛΤΑ, πρωτοπόρο και ενημερωμένη για τις τάσεις της εποχής, το ζήτημα «διατροφή» δεν πρόκειται να μας δυσκολέψει. Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κατανοήσει πως προκειμένου να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας και σε βάθος χρόνου, αυτά πρέπει να είναι βιώσιμα, εύκολα και χωρίς στερήσεις. Ακόμη και αν επιθυμούμε να προσέξουμε το βάρος μας, μπορούμε και πάλι να προσαρμόσουμε στα μέτρα μας αγαπημένες και κακώς «απαγορευμένες» συνταγές, χρησιμοποιώντας τα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα της ΔΕΛΤΑ. Και έτσι, με πιάτα όπως τα ελαφριά pancakes με blueberries, φτιαγμένα με το Καθημερινά Φρέσκο ελληνικό γάλα της ΔΕΛΤΑ, οι απολαυστικές εβδομαδιαίες μας συνήθειες συνεχίζονται χωρίς εμείς να είμαστε ή να νιώθουμε αποκλεισμένοι.

Ένας, λοιπόν, από τους πιο σημαντικούς στόχους για το 2024 θα ήταν καλό να είναι η φροντίδα του εαυτού μας σε ένα πλαίσιο ρεαλιστικό. Για αυτό και η συμμαχία με τη ΔΕΛΤΑ είναι πολύτιμη. Γιατί μας προσφέρει ευέλικτες και εύκολα προσβάσιμες λύσεις που δεν απαιτούν ούτε χρονοβόρες διαδικασίες, ούτε στερήσεις. Η διατροφική ανασυγκρότηση στις μέρες μας έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό ψυχοφθόρες συνήθειες, όπως το μέτρημα των θερμίδων ή τις αυστηρές και μονότονες δίαιτες. Αυτές οι αναποτελεσματικές πρακτικές τείνουν να αντικατασταθούν από μια διαφορετική  προσέγγιση, πιο ουσιαστική, ανθρώπινη και βιώσιμη. Μια διατροφική εκπαίδευση που βασίζεται κατά κύριο λόγο στην επιλογή καλών πρώτων υλών και προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας που προάγουν την ευημερία και την ευχαρίστηση.

Όπως πολύ σωστά κατανοεί και αποδεικνύει έμπρακτα η ΔΕΛΤΑ, οι σωστές διατροφικές συνήθειες μας κάνουν καλό σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Τρώμε καλά για να είμαστε υγιείς, να νιώθουμε εύρωστοι αλλά και για να μην είμαστε αποκλεισμένοι. Όταν μοιραζόμαστε ένα τραπέζι, μοιραζόμαστε με άλλους και όμορφες στιγμές. Το φαγητό δεν παύει να είναι και μια κοινωνική συνθήκη που μας φέρνει πιο κοντά και μας δημιουργεί ανάταση.

Είναι επομένως σημαντικό αυτήν τη νέα χρονιά να ξεκινήσουμε να βλέπουμε τη διατροφή μας αλλιώς: η σωστή διατροφή είναι η ευέλικτη και ισορροπημένη διατροφή που σέβεται τις ξεχωριστές μας ανάγκες αλλά και τις ξεχωριστές μας στιγμές. Και χάρη στη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της ΔΕΛΤΑ, αυτή η διατροφή είναι και εφικτή αλλά και εξαιρετικά απολαυστική.

Υποδεχόμαστε το 2024 εγκαινιάζοντας νέες διατροφικές συνήθειες  με σύμμαχο τη ΔΕΛΤΑ-1

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή