H Νοva φέρνει τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές στην ΕΟΝ ακόμα και για offline θέαση
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
h-νοva-φέρνει-τις-αγαπημένες-σας-ταινίες-562898572

H Νοva φέρνει τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές στην ΕΟΝ ακόμα και για offline θέαση

Χιλιάδες εντυπωσιακά επεισόδια σειρών και ακόμα πιο εντυπωσιακές ταινίες έρχονται κοντά σας με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. H EON προσφέρει ακόμα περισσότερη διασκέδαση μέσα από τις ανανεωμένες της υπηρεσίες και δυνατότητες.

Τόσες πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές για να δει κανείς, τόσος λίγος χρόνος -και άρα πολύτιμος- να διαθέσει. Είναι γεγονός ότι η κινηματογραφική και τηλεοπτική παραγωγή θυμίζει εργοστάσιο που δουλεύει ακατάπαυστα σε τρελούς ρυθμούς για να ικανοποιήσει ένα όλο και πιο απαιτητικό κοινό. Την ίδια όμως στιγμή, όλη αυτή η τρομερή προσφορά δημιουργεί ένα ευχάριστο δίλημμα στους θεατές: τι να πρωτοδεί κανείς και -κυρίως- πότε να το δει;

Για τους περισσότερους η προσωπική και η εργασιακή ζωή έχει τόσες πολλές και απρόβλεπτες υποχρεώσεις, ώστε είναι σχεδόν αδύνατον να προγραμματίσει κανείς τη διασκέδασή του. Το να πούμε ότι στις εννιά και μισή το βράδυ θα βάλουμε να δούμε την αγαπημένη μας σειρά είναι πολύ απλά ουτοπικό. (Όχι πάντα, αλλά σίγουρα πολύ συχνά).

Υπάρχει άραγε κάποια λύση σε αυτό το αδιέξοδο; Ναι, λέγεται EON On Demand, βρίσκεται στη Nova, και είναι πλήρως και εντυπωσιακά ανανεωμένη. Πρώτα από όλα, μιλάμε για μία πραγματικά τεράστια ψηφιακή On Demand βιβλιοθήκη, τη μεγαλύτερη που έχει παρουσιάσει ποτέ, με 6000 (!) και πλέον ταινίες και επεισόδια σειρών. Ένας πραγματικός παράδεισος, δηλαδή, για κάθε σινεφίλ και λάτρη της καλής τηλεόρασης.

Μάλιστα, μία από τις σημαντικότερες νέες δυνατότητες που προσφέρεται μέσω της EON είναι ότι πια οι χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη Οn Demand προγραμμάτων στις φορητές συσκευές τους για θέαση ακόμη και χωρίς ίντερνετ!

Οι εντυπωσιακές επιλογές

Τι μπορεί λοιπόν να παρακολουθήσει κανείς στην ΕΟΝ Οn Demand; Όπως ήδη σημειώσαμε, οι επιλογές είναι πραγματικά χιλιάδες. Ας δούμε όμως μερικές που ξεχωρίζουν. Στο τμήμα με τις ταινίες ξεχωρίζει το «John Wick: Κεφάλαιο 4», όπου ο  Κιάνου Ριβς βάζει ξανά τα ρούχα του πιο επιτυχημένου action hero του 21ου αιώνα, αλλά και το «TAR» με την Κέιτ Μπλάνσετ να υποδύεται μία μαέστρο η οποία προσπαθεί να ισορροπήσει μέσα στον πολύ ανταγωνιστικό κόσμο της κλασσικής μουσικής.

H Νοva φέρνει τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές στην ΕΟΝ ακόμα και για offline θέαση-1

Σε πιο κοντινές μας επιλογές, στο «Ο άνθρωπος του Θεού» ο Άρης Σερβετάλης ενσαρκώνει τον Άγιο Νεκτάριο της Αιγίνης σε μία ταινία η οποία κινείται σε ρυθμούς κατάνυξης, ενώ ταξιδεύοντας πολύ πιο μακριά το «Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες» κινείται σε τελείως διαφορετικά νερά, καθώς διηγείται μία συγκινητική ιστορία που λαμβάνει χώρα στις Νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ.

Στις «Παράλληλες μητέρες» θαυμάζουμε ξανά το μοναδικό ταλέντο του Πέδρο Αλμοδοβάρ, μέσα από μία αφήγηση η οποία βρίσκει κοινό σημείο στη γέννα δύο γυναικών στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου, ενώ στον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου βλέπουμε το πώς μπορεί ένας σκηνοθέτης να κάνει κάτι τόσο μοναδικό με τόσο απλό τρόπο – κωμωδία, σάτιρα, αλληγορία θρίλερ ή δράμα; Ίσως, όλα αυτά μαζί.

Τι συμβαίνει όταν βάλεις τον Γκάι Ρίτσι στην καρέκλα του σκηνοθέτη και τον Τζέισον Στέιθαμ μπροστά από τις κάμερες; Προκύπτει μία εκρηκτική και πολύ βρετανική περιπέτεια εκδίκησης, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ένας οργισμένος άντρας εκδικείται», που είναι ιδανική για χαλάρωμα στον καναπέ. Κλείνοντας το τμήμα με τις ταινίες, μεγάλο ενδιαφέρον για τους οπαδούς των video games παρουσιάζει η ταινία «The Super Mario Bros.Movie», ενώ το «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Τζούλια Ρόμπερτς θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των ρομαντικών κομεντί.

Ας δούμε, όμως, και μερικές εξαιρετικές επιλογές σε σειρές: Το «True Detective: Night Country» μάς ταξιδεύει στην Αλάσκα, εκεί που η Τζόντι Φόστερ προσπαθεί να εξιχνιάσει παράξενες γυναικοκτονίες και μυστηριώδεις εξαφανίσεις, το  «Τwisted Metal» δίνει στους οπαδούς ένα δυστοπικό αλλά γεμάτο χιούμορ post-apocalyptic κόσμο, ενώ το «Gray» χαρίζει πολλές αγωνιώδεις ώρες σε όσους αρέσκονται να παρακολουθούν ιστορίες κατασκόπων. Αντίστοιχα, το «Manhunt: Unabomber» ακολουθεί τα χνάρια ενός περιβόητου βομβιστή που είχε στοιχειώσει τις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1990 ενώ η ιστορία τρόμου του «Chapelwaite» με πρωταγωνιστή τον Έιντριεν Μπρόντι θα τρομάξει και τους πιο θαρραλέους θεατές – λογικό, αφού είναι βασισμένη σε διήγημα του Στίβεν Κινγκ.

Και μερικές ακόμα δυνατότητες

Για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους χρήστες, η EON On Demand αποκτά νέο μοντέρνο σχεδιασμό ενώ και ο τρόπος παρουσίασης του περιεχομένου περνά σε νέα εποχή θυμίζοντας πια τις αντίστοιχες πλατφόρμες του εξωτερικού. Μιλάμε, δηλαδή, για περισσότερο On Demand θέαμα, περισσότερους τρόπους εύρεσης περιεχομένου, περισσότερους τρόπους θέασης περιεχομένου, και γενικά περισσότερες δυνατότητες και διευκολύνσεις.

Πιο συγκεκριμένα τώρα, οι προτάσεις που μπορεί να βρεις πια κανείς στην ΕΟΝ είναι σαφώς περισσότερες, βρίσκονται χωρισμένες σε κατηγορίες και θεματικές ενότητες για να τις βρίσκουμε πολύ πιο εύκολα, ενώ μετά τη θέαση κάθε επεισοδίου σειράς, το «continue watching» μας εμφανίζει το επόμενο επεισόδιο. Επίσης, υπάρχει άλλη μία επιπλέον δυνατότητα που μάς λύνει τα χέρια: μπορούμε να προσπερνάμε τους τίτλος αρχής και τη σύνοψη του προηγούμενου επεισοδίου μίας σειράς με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού. Skip intro λοιπόν, και φύγαμε για ακόμα περισσότερη ψυχαγωγία!

Όπως, λοιπόν, καταλάβατε αν ψάχνετε για ταινίες και σειρές χωρίς περιορισμούς, η υπηρεσία EON On Demand της Nova, που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να παρακολουθεί τα αγαπημένα του προγράμματα όποτε θέλει, αναβαθμίζεται εντυπωσιακά μέσα από μία ανανεωμένη εμπειρία, και έτσι εσείς κερδίζετε περισσότερη ψυχαγωγία.

Περισσότερες πληροφορίες: https://nova.gr/eon-tv/eon-on-demand

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT