iPhone σαν καινούργιο από την Public, και με 2 χρόνια εγγύηση
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
iphone-σαν-καινούργιο-από-την-public-και-με-2-χρόνι-562942591

iPhone σαν καινούργιο από την Public, και με 2 χρόνια εγγύηση

Με αυστηρές δοκιμές και πρωτόκολλα ελέγχου από την iRepair, τα iPhone “second go” της Public είναι η καλύτερη επιλογή μεταχειρισμένης συσκευής

Έχει συμβεί σε όλους: χρειαζόμαστε μια ηλεκτρονική συσκευή αλλά, αντί να την πάρουμε καινούργια, επιλέγουμε κάποια χρησιμοποιημένη. Γιατί; Ίσως απλώς το να αγοράσουμε καινούργια να είναι εντελώς εκτός του μπάτζετ μας αυτή τη στιγμή.  Ίσως να έχουμε μια τάση να μην είμαστε και πολύ προσεκτικοί με τα πράγματά μας και να μην θέλουμε να δώσουμε μια μικρή περιουσία σε κάτι που πιθανότατα θα χάσουμε/ξεχάσουμε/σπάσουμε σε ένα-δυο χρόνια. Ίσως να είμαστε περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένοι, και να καταναλώνουμε με βάση τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Όποιος και να είναι ο λόγος, ένας πάντα είναι ο μεγάλος μας φόβος: ότι αυτό που θα αγοράσουμε δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ότι θα μας φανεί εντάξει για λίγο καιρό και μετά θα αρχίσει να βγάζει προβλήματα.

Ευτυχώς, σε ό,τι αφορά τα iPhone, δεν χρειάζεται να φοβόμαστε πια! Μπορούμε να απευθυνθούμε στα Public, να επιλέξουμε μέσα από μια μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων μεταχειρισμένων iPhone συσκευών “second go” σε τιμές πολύ πολύ καλύτερες από ένα καινούργιο προϊόν,  και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, παίρνοντας στα χέρια μας ένα κινητό 100% λειτουργικό, σαν καινούργιο.

Τα certified μεταχειρισμένα iPhones της Public ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα μεταχειρισμένα της αγοράς καθώς έχουν υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές και πρωτόκολλα ελέγχου, ενώ έρχονται με την εγγύηση της εξειδικευμένης ομάδας των iRepair Experts που βρίσκονται μέσα στα Public. Η iRepair προσφέρει γραπτή πιστοποίηση, 69 σημεία ποιοτικού ελέγχου από εξειδικευμένους τεχνικούς ενώ η συσκευή που παραλαμβάνουμε έχει τουλάχιστον 85% λειτουργία μπαταρίας, δεν βγάζει προειδοποιητικά μηνύματα για μη αυθεντικά ανταλλακτικά μπαταρίας-οθόνης, ενώ, το σημαντικότερο, έρχεται με 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

Αυτό σημαίνει ότι στα iPhone της Public έχουν πραγματοποιηθεί πρώτα όλες οι απαραίτητες επισκευές, προκειμένου να είναι σαν καινούργια όταν έρθουν στα χέρια μας, ώστε στις περισσότερες περιπτώσεις, να μην ξεχωρίζουν καν από τα καινούργια κινητά «του κουτιού».

Δεν είναι τυχαίο που, σύμφωνα με τα ευρήματα έρευνας από την εταιρεία Kantar για το τελευταίο τρίμηνο του 2023, πρώτη επιλογή των καταναλωτών για certified μεταχειρισμένης συσκευής smartphone, ήταν φυσικά τα Public. Σημαντικό είναι πως, μέσα στα 35 καταστήματα Public με iRepair σε όλη την Ελλάδα, μπορούμε να δούμε από κοντά την συσκευή που θέλουμε να αγοράσουμε, ενώ, αν αγοράσουμε από το public.gr, τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

Για την διευκόλυνσή μας, οι ειδικοί έχουν κατατάξει τις συσκευές σε κατηγορίες: GRADE A, δηλαδή συσκευές  σε άριστη κατάσταση με ανεπαίσθητα σημάδια χρήσης, GRADE B (σε άριστη κατάσταση με ορατά σημάδια χρήσης), και Grade C (σε καλή κατάσταση με ορατά σημάδια χρήσης). Σε κάθε περίπτωση, αν για κάποιο λόγο αποφασίσουμε ότι το iPhone “second go” που αγοράσαμε τελικά δεν μας ταιριάζει, έχουμε το δικαίωμα να το επιστρέψουμε εντός 30 ημερών με πλήρη επιστροφή χρημάτων. Κάτι μας λέει, όμως, ότι αυτό δεν θα χρειαστεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή