Audiobook: Μία συλλογή, 300 και πλέον παραμύθια
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
audiobook-μία-συλλογή-300-και-πλέον-παραμύθια-562962895

Audiobook: Μία συλλογή, 300 και πλέον παραμύθια

Πώς θα εισάγετε τα παιδιά σας στον μαγικό κόσμο των μύθων και της φαντασίας; Τα Public έχουν μία εξαιρετική πρόταση για εσάς.

Θυμάστε πώς ήταν η πρώτη φορά που σας διάβασαν την «Κοκκινοσκουφίτσα» ή τη «Χιονάτη και τους Επτά Νάνους» από τις συλλογές των Αδερφών Γκριμ; Πώς νιώσατε όταν πρωτακούσατε το παραμύθι για το «Κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν; Ήταν και για εσάς αποκάλυψη το γεγονός ότι μία αργοκίνητη χελώνα μπορεί να κερδίσει τον γοργοπόδαρο λαγό σε έναν αγώνα δρόμου, όπως μας διδάξει ο Αίσωπος; Μιλάμε, δηλαδή, για φανταστικές αναμνήσεις από εξαιρετικά και αξέχαστα παραμύθια. Πώς όμως μπορεί κάποιος να μεταδώσει αυτές τις ιστορίες στα παιδιά της σημερινής εποχής, όπου τα πάντα τρέχουν με διαστημικές ταχύτητες και οι κινούμενες εικόνες μέσα από τις οθόνες έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό την παιδική φαντασία; Κι όμως, υπάρχει λύση…

Η μεγαλύτερη συλλογή παραμυθιών και παιδικών βιβλίων σε μορφή audiobook έρχεται μέσω του Public και της πλατφόρμας BookVoice Kids για να ψυχαγωγήσει, να εκπαιδεύσει και, τελικά, να κρατήσει συντροφιά στα μικρά παιδιά. Και όταν λέμε για «μεγαλύτερη συλλογή» δεν εννοούμε απλά 10 ή 20 παραμύθια αλλά περισσότερα από 300 (!) παραμύθια και παιδικά βιβλία, τα οποία αφηγούνται φωνές ηθοποιών ικανές να μαγέψουν και να καθηλώσουν και τον πιο ατίθασο χαρακτήρα.

Τι να περιμένεις κανείς από τη συλλογή

Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή με τίτλο «Ηχητικά παραμύθια και βιβλία» προσφέρει διάσημες και διαχρονικές ιστορίες από τους μεγαλύτερους παραμυθάδες όλων των εποχών (Ιούλιος Βερν, Κάρολος Ντίκενς, Όσκαρ Ουάιλντ, Βίκτωρ Ουγκώ, Ουίλιαμ Σέξπηρ αλλά και τους τρεις προαναφερθέντες). Τι άλλο να ζητήσει κανείς για τα παιδιά του;

Μάλιστα, πρέπει να πούμε ότι όποιος αποκτήσει την εν λόγω συλλογή, μπορεί να απολαύσει με μία μόνο συνδρομή, απεριόριστη πρόσβαση για εφτά ολόκληρους μήνες και μάλιστα σε πολύ προσιτή τιμή στην πλατφόρμα ηχητικών βιβλίων BookVoice Kids, η οποία διαθέτει αποκλειστικά παιδικό περιεχόμενο,

Γιατί τώρα αυτό το δώρο μπορεί να φανεί τόσο χρήσιμο και σημαντικό; Καταρχάς, επειδή βοηθά τα παιδιά να ακονίσουν τη φαντασία τους, να ψυχαγωγηθούν καθώς και να εκπαιδευτούν σε έννοιες και καταστάσεις τις οποίες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ως ενήλικες. Μιλάμε με άλλα λόγια για τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε οι μικρές ηλικίες να πατήσουν γερά στα πόδια τους, χωρίς βέβαια στο ενδιάμεσο να χάσουν τη χαρά της αφήγησης, αφού μέσα από τα audiobooks είναι εκείνα που επιλέγουν για το τελικά πώς θα μοιάζουν οι ήρωες των αγαπημένων τους παραμυθιών.

Επίσης, η εν λόγω καινοτόμα συλλογή, αποτελεί το τέλειο δώρο για κάθε παιδί ηλικίας τριών έως εννέα ετών, και για έναν ακόμη επιπλέον λόγο: μπορούν να κουβαλούν μαζί τους τον κόσμο των παραμυθιών όπου σταθούν και όπου βρεθούν – και στο σπίτι, και στο αυτοκίνητο, και στην επίσκεψη στη γιαγιά, αλλά και στην εκδρομή και τις διακοπές.

Οι πρακτικές λεπτομέρειες

Σε πιο πρακτικά ζητήματα τώρα, με την αγορά της συλλογής οι νέοι κάτοχοι αποκτούν πρόσβαση όχι μόνο στα κλασικά παραμύθια που προαναφέρθηκαν αλλά σε όλο το περιεχόμενο της πλατφόρμας με μία και μόνο συνδρομή. Να σημειώσουμε το εν λόγω πακέτο δεν περιλαμβάνει μόνο τον μοναδικό κωδικό για ενεργοποίηση της 7μηνης συνδρομής, αλλά και κάτι άλλο, τρομερά εντυπωσιακό: ένα εικονογραφημένο βίβλο 112 σελίδων, που βοηθά ενήλικες και παιδιά να ενεργοποιήσουν τη συνδρομή και να περιηγηθούν σε έναν φυσικό κατάλογο των τίτλων που προσφέρονται, συμπληρωματικά με τον ψηφιακό που βρίσκει κανείς μέσα στην εφαρμογή.

Κάπως έτσι, λοιπόν, τα Public, ο αγαπημένος προορισμός για όλη την οικογένεια για οτιδήποτε σχετικό με τα βιβλία, την ανάγνωση και τη δημιουργικότητα, συνεχίζουν να εμπλουτίζουν τις ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχουν στην κατηγορία του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας, δίνοντας νέες δυνατότητες σε μικρούς και μεγάλους. Άλλωστε, δε βρίσκει κανείς κάθε μέρα 300 ηχητικά παραμύθια και βιβλία για παιδιά με τη μορφή μιας και μόνος συλλογής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT