Θέλετε αγορές άτοκες και χωρίς κάρτα; Τα Public το κάνουν πραγματικότητα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
θέλετε-αγορές-άτοκες-και-χωρίς-κάρτα-τ-562978195

Θέλετε αγορές άτοκες και χωρίς κάρτα; Τα Public το κάνουν πραγματικότητα

Η ευελιξία πληρωμών που προσφέρει το γνωστό πολυκατάστημα για προϊόντα τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας φέρνει τα πάνω κάτω στις αγορές.

Ζούμε σε πολύπλοκες εποχές που απαιτούν καινοτόμες λύσεις και ευέλικτες προτάσεις. Χωρίς αυτές είναι δύσκολο να ακολουθήσει κανείς τους καταιγιστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας που ζούμε –  οι αλλαγές στις ανάγκες είναι συνεχείς, όπως βέβαια συνεχείς είναι και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να κάνουμε λίγο πιο εύκολη και ευχάριστη τη ζωή μας. Ιδιαίτερα, τώρα μάλιστα, που πλησιάζουν και οι γιορτινές μέρες του Πάσχα.

Οι ανάγκες αυτήν την περίοδο είναι πολλές: λαμπάδες για τα παιδιά κάθε ηλικίας, παπούτσια για τα βαφτιστήρια που ακόμα δεν έχουν πάει σχολείο, γκάτζετ και βιβλία που θα μας συνοδεύσουν στις ολιγοήμερες πασχαλινές διακοπές μας. Οι ανάγκες αυξάνονται, το εισόδημα όμως παραμένει σταθερό. Πώς μπορεί να κάνει κάποιος τις αγορές του χωρίς να επιβαρύνει σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό του μήνα;  Τα Public πρωτοπορούν για άλλη μία φορά αφού προσφέρουν ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων τους, ό,τι δηλαδή μπορεί να βρει κανείς στα φυσικά καταστήματα αλλά και στο Public.gr, «άτοκα» και -κυρίως- χωρίς να χρειάζεται η χρήση πιστωτικής κάρτας.

Έτσι, όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, οι μοναδικές οικιακές συσκευές αλλά και τα φανταστικά δώρα που μπορεί να βρει κανείς στον κατάλογο του Public έρχονται αυτό το Πάσχα σε 36 δόσεις χωρίς όμως καθόλου τόκους και μάλιστα χωρίς κάρτα. Πιο συγκεκριμένα, από τις 7 Απριλίου και μετά, οι καταναλωτές μπορούν μέσω της υπηρεσίας «Flex Pay» (για αγορές που λαμβάνουν χώρα εντός των φυσικών καταστημάτων) ή πληρωμή μέσω Klarna (για online, αλλά και instore αγορές) να κάνουν τις απαραίτητες αγορές τους χωρίς να νιώσουν ότι επιβαρύνουν ξαφνικά τον προσωπικό και οικογενειακό προϋπολογισμό, μέσα από το πρόγραμμα πληρωμής «Άτοκα».

Πρόκειται για μία κίνηση των Public που καλύπτει όλες τις κατηγορίες προϊόντων λύνοντας τα χέρια των καταναλωτών, αφού δίνει λύσεις σε κάθε τους ανάγκη. Θέλετε ένα smartphone που θα σας δώσει τη δυνατότητα να τραβάτε φωτογραφίες «επαγγελματικού επιπέδου»; Μήπως το παλιό σας laptop δεν έχει πια τίποτα να σας προσφέρει και χρειάζεστε ένα νεό για να κάνετε τις δουλειές σας πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά; Μήπως πάλι θέλετε να αλλάξετε διακόσμηση στο σαλόνι και μία νέα smart TV θα σας δώσει έναν αέρα ανανέωσης για τις βραδιές που περνάτε με φίλους στο σπίιτ; Ή μήπως βρίσκεστε σε αναζήτηση οικιακών συσκευών υψηλής ενεργειακής κλάσης για να μειωθεί η κατανάλωση του σπιτιού σας;

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και αν είναι αυτό που ψάχνετε, το πρόγραμμα «Άτοκα» σας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε μία γκάμα 250.000 (!) κωδικών. Οι επιλογές για να ανανεώσετε λοιπόν την καθημερινότητά σας είναι, πολύ απλά, άπειρες.

Τέλος, οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιούν «Άτοκα» τις αγορές τους σε όλα τα φυσικά καταστήματα των Public, συμπεριλαμβανομένων και των 13 ακόμη μεγαλύτερων «Public + home», καθώς και online μέσω του Public.gr. Έτσι, τα Public για άλλη μία φορά πρωτοπορούν φέρνοντας τα πάνω κάτω στην αγορά και παραμένοντας κατά αυτόν τον τρόπο ο top προορισμός για όλη την οικογένεια και το σπίτι.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT