Πάσχα στην Κέρκυρα με τη φροντίδα της Grecotel
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πάσχα-στην-κέρκυρα-με-τη-φροντίδα-της-grecote-562988773

Πάσχα στην Κέρκυρα με τη φροντίδα της Grecotel

Απολαυστικές στιγμές, πολυτέλεια, άνεση, γαστρονομικές εκπλήξεις και κορυφαίες δραστηριότητες περιμένουν μικρούς και μεγάλους το φετινό Πάσχα στα resorts Corfu Imperial και Eva Palace της Grecotel.

Πάσχα στην Κέρκυρα, Πάσχα με την Grecotel. Μοναδικές εμπειρίες, πολυτέλεια, άνεση και συναρπαστικές δραστηριότητες περιλαμβάνει το συναρπαστικό πασχαλινό πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει η Grecotel στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας για όλη την οικογένεια, με σημείο αναφοράς τις παραδόσεις και τις πλούσιες απολαύσεις του τόπου μας. Έτσι και στην Κέρκυρα, με το σύνθημα «Where traditions come alive», η Grecotel έχει σχεδιάσει ένα ονειρεμένο ταξίδι για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας εξαιρετικές επιλογές διαμονής και διατροφής, ειδικά προνόμια και επιλογές για extended stay την Πρωτομαγιά και special activities για κάθε ηλικία.

 

Πάσχα στην Κέρκυρα με τη φροντίδα της Grecotel-1

 

Είναι εξάλλου η εποχή που η κερκυραϊκή φύση βρίσκεται στα καλύτερά της. Εκρηκτικά χρώματα, λουλούδια και μεθυστικά αρώματα, νόστιμα κεράσματα, θρησκευτική κατάνυξη, μουσικές, πατροπαράδοτες συνταγές και υπέροχη ατμόσφαιρα θα πλαισιώσουν την πασχαλινή εξόρμηση στην Κέρκυρα με την Grecotel. Επιλέγοντας ένα από τα δύο resorts στην ιδιωτική χερσόνησο του Κομμένου, το Corfu Imperial ή το Eva Palace, θα ζήσετε το διάσημο στα πέρατα της Γης κερκυραϊκό Πάσχα σε όλη του τη λαμπρότητα, απολαμβάνοντας πολυτελείς παροχές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ειδικά πακέτα διαμονής, μαγική Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα, ημιδιατροφή και εορταστικά γεύματα. Γιατί κάθε μέρα στα resorts της Grecotel είναι μια διαφορετική γιορτή, όπου η άνεση, η φροντίδα, η ξεγνοιασιά, η εγκάρδια φιλοξενία και οι πλούσιες δράσεις κυριαρχούν. Ειδικά για τα παιδιά έως 12 ετών, η Grecotel έχει φροντίσει ώστε διαμονή, διατροφή και ψυχαγωγία να προσφέρονται δωρεάν το φετινό Πάσχα. Οι νεαροί επισκέπτες θα μυηθούν στα πασχαλινά έθιμα, θα φτιάξουν γαϊτανάκι, στεφάνια και λαμπάδες, θα ζωγραφίσουν αυγά, θα ανακαλύψουν τη φύση και θα ευχαριστηθούν κάθε στιγμή, παίζοντας στη φανταστική Grecoland αλλά και δοκιμάζοντας τις πεντανόστιμες γεύσεις και λιχουδιές των Tasty Corners. Όσο για τη μετακίνηση όλης της οικογένειας από και προς την πόλη, τα ξενοδοχεία έχουν φροντίσει για εύκολη μετάβαση από τη θάλασσα, με την άνεση του speed boat.

 Πάσχα στην Κέρκυρα με τη φροντίδα της Grecotel-2

 

Τη Μεγάλη Παρασκευή, τον λόγο έχει η περιπλάνηση στα καντούνια της Παλιάς Πόλης με τους στολισμένους Επιταφίους, τις Φιλαρμονικές και τις χορωδίες. Το Μεγάλο Σάββατο, μετά την πρώτη Ανάσταση, λαμβάνει χώρα το εντυπωσιακό έθιμο των Μπότηδων, το οποίο μπορείτε να το ζήσετε στο Λιστόν αλλά και στο Promenade του Corfu Imperial. Η επιτομή του Κερκυραϊκού Πάσχα εκτυλίσσεται, βέβαια, στα Δανίλια, όπου η Grecotel έχει δημιουργήσει ένα παραδοσιακό κερκυραϊκό χωριό, με σεβασμό στην ιστορία και την αρχιτεκτονική του νησιού, διατηρώντας την πλατεία, το ελαιοτριβείο, το καφενείο και τα γραφικά σοκάκια. Οι φιλοξενούμενοι του Corfu Imperial και του Eva Palace έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να ζήσουν εδώ μια μαγική, κατανυκτική Ανάσταση κι ένα αξέχαστο γλέντι την Κυριακή του Πάσχα, με μουσική, χορό και υπέροχες γεύσεις.

Πάσχα στην Κέρκυρα με τη φροντίδα της Grecotel-3

 

Οι κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες, με έμφαση στην αυθεντική κουζίνα με ψυχή, βρίσκονται μάλιστα στον πυρήνα της φιλοσοφίας του Corfu Imperial και του Eva Palace, που προσφέρουν νηστίσιμες επιλογές στον μπουφέ και στα à la carte εστιατόρια, ενώ ειδικά για το Πάσχα, τα μενού περιλαμβάνουν κερκυραϊκές συνταγές και κεράσματα-έκπληξη. Στο Αναστάσιμο Δείπνο, μετά τη λειτουργία στα Δανίλια, το Corfu Imperial και το Eva Palace θα σας καλωσορίσουν με την πατροπαράδοτη κερκυραϊκή μαγειρίτσα «Τσιλίχουρδα» και τον μπουφέ της αφθονίας, συνοδεία ζωντανής μουσικής. Η Κυριακή του Πάσχα στα Δανίλια θα ξεκινήσει με παρέλαση της Φιλαρμονικής, θα συνεχιστεί με παραδοσιακό ψήσιμο, τσουγκρίσματα και μεζέδες και θα κορυφωθεί με το Τραπέζι της Λαμπρής, ένα μοναδικό πασχαλινό γλέντι στην γραφική πλατεία του Χωριού με ζωντανή μουσική και χορούς από κερκυραϊκό χορευτικό συγκρότημα. Όσο για τη Δευτέρα του Πάσχα, τη «Νια Δευτέρα», αυτή ενδείκνυται για εξορμήσεις στη φύση και στις ομορφιές του νησιού με την φροντίδα και την υπογραφή των ξενοδοχείων της Grecotel.

Πάσχα στην Κέρκυρα με τη φροντίδα της Grecotel-4

Ανακαλύψτε το πλούσιο πρόγραμμα και τα ειδικά πακέτα για το Πάσχα στην Κέρκυρα στο grecotel.com  

Πάσχα στην Κέρκυρα με τη φροντίδα της Grecotel-5

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή