Και αυτό το Πάσχα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Public για αγορές άτοκα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
και-αυτό-το-πάσχα-όλοι-οι-δρόμοι-οδηγού-562988791

Και αυτό το Πάσχα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Public για αγορές άτοκα

To Πάσχα είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Άνοιξης. Μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν για όσα φέρνει ο ερχομός του: τις εκδρομές στο χωριό, τις οικογενειακές μαζώξεις και τα όμορφα δώρα που δίνουν χαρά στους αγαπημένους μας, αλλά κυρίως στα βαπτιστήρια.

Η προσοχή στρέφεται σε αυτά και ο γρίφος του δώρου που θα τα κάνει χαρούμενα αποτελεί μια σπαζοκεφαλιά. Όχι όμως για τα Public, τα οποία διαθέτουν την μεγαλύτερη ποικιλία δώρων, λαμπάδων, παιχνιδιών και βιβλίων, λύνοντας τα χέρια κάθε νονού και νονάς που θέλουν να δουν το βαφτιστήρι τους να «πετάει» από χαρά.

Με «eggυημένες» λύσεις και ιδέες για δώρα, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων που συνεχώς εμπλουτίζεται, μπορεί να βρει κανείς στα Public το ιδανικό δώρο που ταιριάζει στην προσωπικότητα και το γούστο των αγαπημένων σας ανθρώπων μέσα από ετοιμοπαράδοτα είδη, όπως smartphones, laptops, kai tablets, καθώς και τηλεοράσεις smart TV, αξεσουάρ ήχου, είδη σπιτιού και διακόσμησης, τα οποία αναβαθμίζουν το σπίτι και καλύπτουν τις προσωπικές ανάγκες.

Μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα Public, στα mega «Public + home» ή στο public.gr θα λύσει την σπαζοκεφαλιά του τετριμμένου δώρου άμεσα, εύκολα και γρήγορα. Η ταχύτητα είναι το ζητούμενο, γι’ αυτό και τα Public προσφέρουν δύο επιλογές: είτε να διαλέξετε και να παραλάβετε άμεσα τα δώρα που θέλεις στο κατάστημα Public που θα υποδείξετε, είτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία «Express Pick Up», στην οποία παραγγέλνετε και εξήντα λεπτά μετά, το δώρο είναι στα χέρια σας.

Tα Public φροντίζουν για όλους. Η αναζήτηση δώρων είναι απαιτητική διαδικασία. Πρέπει να μπεις στο μυαλό του αγαπημένου προσώπου και να αμφιταλαντευτεί ανάμεσα σε χιλιάδες επιλογές. Γι’ αυτό και διαθέτουν το πρόγραμμα «Άτοκα», έναν ευέλικτο τρόπο πληρωμής για μια ευρεία γκάμα τουλάχιστον 250.000 κωδικών έως 36 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα. Έτσι μπορείς να κάνεις ένα «eggυημένο» upgrade τόσο για εσάς, όσο και τους γύρω σου.

Μην το σκέφτεστε. Και αυτό το Πάσχα, τα Public είναι ο απόλυτος προορισμός δώρων για εσάς, την οικογένεια, αλλά και τα βαφτιστήρια σας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή