Πώς να δώσετε ένα pop & minimal ύφος στους τοίχους σας

Πώς να δώσετε ένα pop & minimal ύφος στους τοίχους σας

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλλαγή χρώματος στο σπίτι είναι πάντα ένα βήμα που θα σκεφτούμε να κάνουμε προκειμένου να ανανεώσουμε τον χώρο μας. Αποτελεί έναν “έξυπνο” τρόπο να αναβαθμίσουμε το στυλ του σπιτιού μας εύκολα και χωρίς μεγάλη επένδυση.

Μάλιστα, για να ανανεωθεί ένα δωμάτιο, πολλές φορές αρκεί η αλλαγή ενός και μόνο τοίχου. Ειδικά, αν δεν περιοριστείτε στη μονοχρωμία, αλλά επιλέξετε να τον βάψετε με κάποιο ευφάνταστο μοτίβο, ιδιαίτερο σχέδιο ή pop απόχρωση, τότε το δωμάτιο κατευθείαν θα αποκτήσει χαρακτήρα.

Παρακάτω, κάποιες ιδέες που θα σας εμπνεύσουν να κάνετε τον χώρο σας πιο εντυπωσιακό.

Διακόσμηση τοίχου με γεωμετρικά σχήματα

Επιλέγοντας αυτό τον δρόμο, η συνολική επιφάνεια του τοίχου καλύπτεται από τρίγωνα, τετράγωνα, κύκλους ή όποιο άλλο σχήμα θελήσετε. Είναι μία τεχνοτροπία που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας χάρτινα σχήματα ή κολλητική ταινία σαν οδηγό ή να απευθυνθείτε σε κάποιον ελαιοχρωματιστή να την υλοποιήσει.

Πώς να δώσετε ένα pop & minimal ύφος στους τοίχους σας-1

Ακόμα και μία γωνία αρκεί

Αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος ή θέλετε να δώσετε ζωή σε μία “άτονη” γωνία του σπιτιού σας, μία πινελιά έντονου χρώματος μπορεί να είναι η λύση. Συμπληρωματικά, μπορείτε να τοποθετήσετε έργα τέχνης, φυτά εσωτερικού χώρου (όπως σανσεβιέρες, μονστέρες ή αλοκάσιες) ή ιδιαίτερα design items και η “αδιάφορη” γωνία θα γίνει η πρωταγωνίστρια του δωματίου.

Πώς να δώσετε ένα pop & minimal ύφος στους τοίχους σας-2

Pop-vintage διάθεση

Αν είστε λάτρης της δεκαετίας του ‘70 και της vintage αισθητικής, τότε μπορείτε να εμπνευστείτε από τα χρώματα και μοτίβα της συγκεκριμένης δεκαετίας και συνδυάζοντάς τα κατάλληλα να δημιουργήσετε ένα vintage σκηνικό στον χώρο σας.

Πώς να δώσετε ένα pop & minimal ύφος στους τοίχους σας-3

Ριγέ & πουά

Τα συγκεκριμένα μοτίβα μπορούν να αποτυπωθούν στον τοίχο με τη χρήση κολλητικής ταινίας, ένα πινέλο και το αγαπημένο σας χρώμα. Με την ταινία σχηματίζετε ρίγες ή βούλες στο μέγεθος που επιθυμείτε και μετά με τη χρήση πινέλου βάφετε τον τοίχο στο αγαπημένο σας χρώμα.

Πώς να δώσετε ένα pop & minimal ύφος στους τοίχους σας-4

Όψη τούβλου

Μπορείτε να δώσετε το εφέ του τούβλου με δύο μόνο οικονομικά υλικά: ένα στεγνό σφουγγάρι και το αγαπημένο σας χρώμα. Με το σφουγγάρι δημιουργείτε παραλληλόγραμμα στον τοίχο και το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Πώς να δώσετε ένα pop & minimal ύφος στους τοίχους σας-5

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή