Δημιουργήστε μία ζεστή ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σας με κρυφό φωτισμό

Δημιουργήστε μία ζεστή ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σας με κρυφό φωτισμό

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κρεβατοκάμαρα είναι το δωμάτιο του σπιτιού που κατεξοχήν επιλέγετε για να χαλαρώσετε. Η διακόσμησή της, λοιπόν, πρέπει να είναι η ιδανική για να σας καλύψει αυτό το αίσθημα ζεστασιάς και χαλάρωσης. Ο κρυφός φωτισμός στην κρεβατοκάμαρα είναι ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος για να το πετύχετε. Ένας έμπειρος επαγγελματίας θα σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να ανανεώσετε το δωμάτιο σας.

Παρακάτω 4 πρωτότυπες ιδέες για να δώσετε μία ξεχωριστή νότα σε έναν από τους πιο αγαπημένους χώρους του σπιτιού.

Προσθέστε οροφή από γυψοσανίδα

Δημιουργήστε μία ζεστή ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σας με κρυφό φωτισμό-1

Αν επιθυμείτε να μεταμορφώσετε το δωμάτιό σας σε μία όαση χαλάρωσης, ξεκινήστε από την οροφή, βάφοντάς τη σε κάποιο απαλό χρώμα της επιλογής σας. Ο κρυφός φωτισμός, σε συνδυασμό με ένα χρώμα όπως απαλό ροζ, γαλάζιο, κίτρινο θα τη μεταμορφώσουν. Ωστόσο, επειδή ο φωτισμός αφορά περισσότερο στο διακοσμητικό κομμάτι καλό θα ήταν να μην αντικαταστήσετε με κρυφά σποτ τη μεγάλη λάμπα στο κέντρο της κρεβατοκάμαρας.

Διακοσμήστε με σχέδια τον τοίχο σας

Μία άλλη ιδέα για να προστεθεί κρυφός φωτισμός και να γίνει αισθητή η αλλαγή, είναι με σποτ στον τοίχο. Αν οι τοίχοι σάς φαίνονται συνηθισμένοι και βαρετοί, δημιουργήστε διαφορετικά επίπεδα και 3D σχέδια μέσω γύψινων διακοσμήσεων. Συγκεκριμένα, ένα ή δύο μεγάλα σχέδια στον τοίχο, πάνω από το κρεβάτι, αρκούν για να αναδείξουν τον χώρο σας. Σε συνδυασμό με μικρά σποτ στραμμένα προς τα σχέδια, θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα εκεί.

Φωτίστε τα ράφια

Δημιουργήστε μία ζεστή ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σας με κρυφό φωτισμό-2

Αν επιθυμείτε ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα διακριτικό ύφος, ο κρυφός φωτισμός στην κρεβατοκάμαρά σας πρέπει να τοποθετηθεί σε μέρη και έπιπλα που δεν έχουν μεγάλο όγκο. Το πιο κλασικό παράδειγμα είναι σε διάφορα μικρά ραφια, εσοχές ή στο κομοδίνο, προσδίδοντας αίσθηση χαλάρωσης. Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε ένα φως με δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας, ώστε να φωτίζει μόνο την περιοχή που θέλετε.

Δημιουργήστε μία ζεστή ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σας με κρυφό φωτισμό-3

Φωτίστε το κρεβάτι σας

Δημιουργήστε μία ζεστή ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σας με κρυφό φωτισμό-4

Προσθέστε μερικά μικρά Led φώτα κάτω από το κρεβάτι σας και δημιουργήστε την ψευδαίσθηση ότι το κρεβάτι σας αιωρείται, προσδίδοντας μία νότα πολυτελείας. Επιπλέον, αν δεν επιθυμείτε να είναι συνέχεια αναμμένα, μπορείτε να ρυθμίσετε τα σποτ να ανάβουν με την κίνηση στο σκοτάδι.

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή