Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση στούντιο

Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση στούντιο

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διακόσμηση στούντιο μπορεί να φαίνεται μια δύσκολη διαδικασία, αλλά με απλές και έξυπνες κινήσεις μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρακτικό και ολοκληρωμένο σπίτι, που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μεγάλα διαμερίσματα. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που σας προσφέρει ο χώρος, μπορείτε να έχετε κουζίνα, καθιστικό και υπνοδωμάτιο σε πολύ λίγα τετραγωνικά.

Παρακάτω 4 χρήσιμες συμβουλές για να μετατρέψετε το στούντιο σε λειτουργικό σπίτι

Εξοικονομήστε χώρο

Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση στούντιο-1

Για να έχετε ένα ολοκληρωμένο και πλήρως λειτουργικό σπίτι, θα πρέπει να αξιοποιήσετε κάθε διαθέσιμο σημείο μέσα στον χώρο. Μάλιστα, προσπαθήστε να επιλέξετε έπιπλα με αποθηκευτικούς χώρους ώστε να έχουν διπλή ιδιότητα. Για τον χώρο της κουζίνας που θα είναι αρκετά περιορισμένος τοποθετήστε μικρά ράφια και ντουλάπια.

⇒ Βρείτε εδώ αξιόπιστους επαγγελματίες για τη διακόσμηση του χώρου σας.

Επίλεξε ανοιχτά χρώματα

Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση στούντιο-2

Οι ανοιχτές παλ αποχρώσεις μεγαλώνουν τον χώρο και αναδεικνύουν το φυσικό φωτισμό, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Φυσικά, μπορείτε να αποφύγετε τη μονοτονία με μικρές σκούρες πινελιές. Για παράδειγμα, κάποιο μαύρο ματ τραπεζάκι, ένα σκουρόχρωμο καπέλο φωτιστικού ή cozy ασπρόμαυρα μαξιλάρια, μπορούν να αναδείξουν περισσότερο τον χώρο σας.

Κάνε αντιθέσεις χρωμάτων

Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση στούντιο-3

Μπορείτε να επιλέξετε μια σκούρα απόχρωση για τη μια μεριά του τοίχου και ανοιχτές παλ για τις υπόλοιπες. Προτιμήστε να τοποθετήσετε ανοιχτόχρωμα έπιπλα, ώστε να υπάρχει αρμονία και μην δημιουργείται θόρυβος.

Βρείτε εδώ αξιόπιστους επαγγελματίες για κάθε εργασία που χρειάζεται το σπίτι σας

Οριοθέτησε με εμφανή τρόπο τους χώρους

Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση στούντιο-4

Από τη μια πλευρά μπορεί να είναι το καθιστικό, στο οποίο μπορείτε να εντάξετε ένα μικρό καναπέ και μια πολυθρόνα. Επίσης, κάποιο έπιπλο με αποθηκευτικούς χώρους ή μια βιβλιοθήκη είναι καλή επιλογή. Στον απέναντι τοίχο, μπορείτε να τοποθετήσετε το κρεβάτι και το γραφείο σας. Με αυτή την απλή διαρρύθμιση, ο χώρος αξιοποιείται πλήρως, οι χώροι αποκτούν εμφανείς διαστάσεις και το μικρό σας στούντιο δείχνει μεγαλύτερο.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή να δώσετε νέα πνοή στον χώρο σας, αξιοποιώντας και την μικρότερη γωνιά.

Αν σας άρεσε το παραπάνω άρθρο, δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή