Μοντέρνο μπάνιο χωρίς πλακάκια

Μοντέρνο μπάνιο χωρίς πλακάκια

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διακόσμηση του μπάνιου είναι μία εργασία, η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αφού δεν πραγματοποιείται πολλές φορές! Αν έχετε βαρεθεί τα πλακάκια στον τοίχο και το πάτωμα μπορείτε να εφαρμόσετε άλλους τρόπους για να δώσετε νέα πνοή στον χώρο σας.

Παρακάτω 4 επιλογές για ένα μοντέρνο μπάνιο χωρίς πλακάκια

Πατητή Τσιμεντοκονία

Μοντέρνο μπάνιο χωρίς πλακάκια-1

Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί μία αρκετά δημοφιλή επιλογή καθώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για το πάτωμα, τον τοίχο, ή ακόμα και τον νιπτήρα ή τη ντουζιέρα σας. Αυτό θα προσδώσει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στον χώρο. Μάλιστα, είναι αντιολισθηρή, έχει μεγάλη αντοχή στον χρόνο και δεν απορροφά την υγρασία, αποτρέποντας τον σχηματισμό μούχλας.

⇒ Βρείτε εδώ αξιόπιστους επαγγελματίες για την ανακαίνιση του μπάνιου σας

Πέτρα

Μοντέρνο μπάνιο χωρίς πλακάκια-2

Το μπάνιο από πέτρα αποτελεί ιδανική επιλογή αν επιθυμείτε να προσδώσετε ρουστίκ διάθεση. Επίσης, προσδίδει πολυτελές ύφος, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με ξύλινες λεπτομέρειες. Μάλιστα, το πάτωμα από πέτρα έχει τόσο μεγάλη απήχηση διότι είναι αντιολισθητικό και έχει μεγάλη αντοχή στον χρόνο αλλά και στην υγρασία. Παράλληλα αποτελεί ιδανική επιλογή αφού δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συντήρηση.

Ξύλο teak

Μοντέρνο μπάνιο χωρίς πλακάκια-3

Υπάρχει κάτι πιο κλασικό και μοντέρνο για το μπάνιο σας από το ξύλο; Το ξύλο teak είναι απόλυτα ανθεκτικό στο νερό καθώς χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή σκαφών. Έτσι, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα με την υγρασία, αφού χαρακτηρίζεται για την ανθεκτικότητα του.

⇒ Βρείτε εδώ αξιόπιστους επαγγελματίες για κάθε εργασία που χρειάζεται το σπίτι σας.

Βινυλικό Δάπεδο

Μοντέρνο μπάνιο χωρίς πλακάκια-4

Το βινυλικό δάπεδο αποτελείται από ένα συνθετικό υλικό που μπορεί να δώσει μία άλλη αίσθηση στον χώρο σας πολύ εύκολα και οικονομικά. Είναι μία πολύ καλή επιλογή καθώς μπορεί να εφαρμοστεί πολύ εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσετε τον υπάρχον πάτωμα αρκεί να είναι λεία επιφάνεια.

Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να πρωτοτυπήσετε και να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε πλακάκια.

Σας άρεσε το παραπάνω άρθρο;
Δείτε κι άλλες χρήσιμες συμβουλές από κορυφαίους επαγγελματίες για το σπίτι εδώ.

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή