Πώς να αλλάξετε εύκολα το πάτωμά σας;

Πώς να αλλάξετε εύκολα το πάτωμά σας;

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήπως το πάτωμα που έχετε σπίτι σας, ενοχλεί την αισθητική σας; Μια αλλαγή στο πάτωμα μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο τη διακόσμηση του σπιτιού. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις, στις οποίες η αλλαγή δαπέδου μπορεί να γίνει μια αρκετά ακριβή και χρονοβόρα διαδικασία.

Παρακάτω 4 οικονομικές επιλογες για πατώματα που θα ανανεώσουν άμεσα τον χώρο σας.

Βάψιμο Πλακιδίων

Πώς να αλλάξετε εύκολα το πάτωμά σας;-1

Το βάψιμο πλακιδίων αποτελεί την πιο οικονομική λύση για την ανανέωση δαπέδων και είναι μία διαδικασία αρκετά απλή και γρήγορη. Τα πλακάκια που μπορούν εύκολα να βαφτούν είναι τα πορσελάνινα και τα κεραμικά καθώς λόγω του υλικού τους δεν υπάρχει φόβος αλλοίωσης του χρώματος της μπογιάς. Προτιμήστε αυτή την τεχνική να την εφαρμόσετε για τα πλακάκια του μπάνιου ή της κουζίνας.

Μοκέτα

Πώς να αλλάξετε εύκολα το πάτωμά σας;-2

Η μοκέτα προσφέρει άνεση και ζεστασιά στον χώρο και αποτελεί μια αρκετα φθηνή επιλογή καθώς μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από το δάπεδο, καλύπτοντας τις ατέλειες που παρουσιάζει. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί μια βραχυχρόνια επιλογή καθώς συγκεντρώνει αρκετή σκόνη και υγρασία.

Βινυλικό δάπεδο

Πώς να αλλάξετε εύκολα το πάτωμά σας;-3

Στο εμπόριο θα το βρείτε σε πολλά σχέδια, όπως πλακάκια, μονόχρωμα ή με νερά, καθώς και σε μορφή ξύλινου δαπέδου. Μάλιστα, είναι διαθέσιμο τόσο σε μορφή πλακιδίων, όσο και σε ρολό ή λωρίδες PVC. Σαν υλικό το πλαστικό δάπεδο είναι μαλακό και για αυτόν τον λόγο πριν την τοποθέτηση βινυλικού δαπέδου, προτείνεται η επιπεδοποίηση του πατώματος στο οποίο θα τοποθετηθεί.

Laminate Πάτωμα

Πώς να αλλάξετε εύκολα το πάτωμά σας;-4

Τα laminate πατώματα προσφέρουν την άνεση και τη ζεστασιά του ξύλινου δαπέδου και μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από τα πλακάκια του σπιτιού σας αποτελεσματικά. Έτσι, επιλέγοντας αυτό το είδος πατώματος για το σπίτι σας θα απαλλαγείτε από το κόστος της αποξήλωσης του δαπέδου.

⇒ Θέλετε να τοποθετήσετε laminate πάτωμα; Βρείτε εδώ αξιόπιστους επαγγελματίες.

Επιλέξτε το στυλ που θέλετε να χαρίσετε στους χώρους του σπιτιού σας καταλήγοντας σε κάτι που να είναι πρακτικό αλλά και ταυτόχρονα να εκφράζει την αισθητική σας.

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες έξυπνες λύσεις και συμβουλές για κάθε χώρο στο σπίτι σας

Πηγή: Douleutaras.gr

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή