Έξυπνες λύσεις για μικρή κουζίνα

Έξυπνες λύσεις για μικρή κουζίνα

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι κι αν η κουζίνα σας είναι μικρή; Το θέμα είναι να σχεδιάσετε μία λειτουργική κουζίνα για το σπίτι σας ειδικά αν σας αρέσει να μαγειρεύετε και περνάτε αρκετό χρόνο εκεί.

Δείτε 4 συμβουλές για να κάνετε τη μικρη σας κουζίνα λειτουργική.

Εκμεταλλευτείτε τους τοίχους

Έξυπνες λύσεις για μικρή κουζίνα-1

Εκτός από ντουλάπια, μπορείτε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας με ράφια προκειμένου να τοποθετείτε κλειστές συσκευασίες και βάζα. Επίσης, στους τοίχους έχετε τη δυνατότητα να κρεμάσετε σε σειρά κούπες ή κουτάλες τοποθετώντας γάντζους, ώστε να μην καταλαμβάνουν χώρο στον πάγκο της κουζίνας.

⇒ Βρείτε εδώ αξιόπιστους επαγγελματίες για την ανακαίνιση της κουζίνας σας

Αναδιπλούμενο Τραπέζι

Έξυπνες λύσεις για μικρή κουζίνα-2

Με το αναδιπλούμενο τραπέζι εξασφαλίζετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων, καθώς όταν είναι κλειστό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επιπλέον επιφάνεια σε περίπτωση που θέλετε να τοποθετήσετε κάτι ή ακόμη και ως ένα μικρό γραφειο.

Νησίδα με ντουλάπια

Έξυπνες λύσεις για μικρή κουζίνα-3

Η νησίδα σε μια κουζίνα όχι μόνο προσδίδει μοντέρνα αίσθηση αλλά έχει και πρακτικό χαρακτήρα. Λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος αλλά παρέχει και επιπλέον επιφάνεια ως τραπέζι φαγητού. Μάλιστα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαχωρίσετε την κουζίνα από το σαλόνι σε περίπτωση που έχετε ενιαίο χώρο.

Μήπως χρειάζεστε έναν πάγκο για την κουζίνα σας; Βρείτε εδώ αξιόπιστους ξυλουργούς.

Εντοιχισμένες συσκευές

Έξυπνες λύσεις για μικρή κουζίνα-4

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει βοηθήσει αρκετά στο να γίνονται οι χώροι πιο λειτουργικοί. Οι ηλεκτρικές συσκευές, λοιπόν, μικραίνουν σε μέγεθος για να χωράνε παντού και είναι σίγουρο ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τις ογκώδεις κλασικές συσκευές. Έτσι, μπορείτε να τοποθετήσετε εντοιχισμένη κουζίνα για να εξοικονομήσετε περισσότερο χώρο.

Δείτε περισσότερες έξυπνες λύσεις και συμβουλές για το σπίτι σας εδώ

Πηγή: Douleutaras.gr

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή