Έξυπνες προτάσεις για χειμωνιάτικη διακόσμηση σπιτιού

Έξυπνες προτάσεις για χειμωνιάτικη διακόσμηση σπιτιού

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χειμωνιάτικη διακόσμηση είναι απαραίτητη, καθώς το σπίτι αποκτά ζεστή ατμόσφαιρα και γίνεται πιο φιλόξενο σε κάθε επισκέπτη σας. Μάλιστα, ένας έμπειρος διακοσμητής μπορεί να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για να ανανεώσετε τον χώρο σας.

Παρακάτω 4 πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ακόμα και τον χειμώνα.

Τα καλύμματα δημιουργούν ζεστασιά

Έξυπνες προτάσεις για χειμωνιάτικη διακόσμηση σπιτιού-1

Μπορείτε να τοποθετήσετε συνθετικές γούνες ως ριχτάρια στο κάτω μέρος του κρεβατιού ή σε ένα σημείο του καναπέ και αμέσως ο χώρος θα δείχνει πιο ζεστός. Εάν η επιλογή αυτή δεν σας φαίνεται οικονομική, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωματιστές ζεστές κουβέρτες προετοιμάζοντας το σπίτι για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. 

Μήπως ο καναπές σας χρειάζεται βιολογικό καθαρισμό;
⇒ Βρείτε εδώ τα κατάλληλα συνεργεία βιολογικού καθαρισμού.

Τα υφάσματα έχουν σημασία

Έξυπνες προτάσεις για χειμωνιάτικη διακόσμηση σπιτιού-2

Στη χειμωνιάτικη διακόσμηση πρωτοτυπήστε χρησιμοποιώντας διαφορετικά υφάσματα. Μπορείτε να αγοράσετε μάλλινες ή βελουτέ θήκες για τα μαξιλάρια του καναπέ σας ώστε ο χώρος να μην είναι κρύος. Επίσης, μπορείτε να “ντύσετε” και άλλα αντικείμενα όπως τα βάζα των κεριών ή των λουλουδιών που τοποθετείτε στο τραπέζι. Μάλιστα, επιλέξτε χαλιά που ταιριάζουν στο στυλ σας, ανανεώνοντας άμεσα τον χώρο.

Έντονα χρώματα στο σαλόνι

Έξυπνες προτάσεις για χειμωνιάτικη διακόσμηση σπιτιού-3

Το μπεζ με το καφέ ανήκουν στην ίδια οικογένεια χρωμάτων και για αυτό ο συνδυασμός τους είναι πάντα σωστός και όμορφος. Μπορείτε να προσθέσετε μικρές νότες από άλλα έντονα χρώματα στον κεντρικό τοίχο και να έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα λατρέψετε.

Ψάχνετε επαγγελματία για να βάψετε το σαλόνι σας;
⇒ Βρείτε εδώ αξιόπιστους ελαιοχρωματιστές και δώστε νέα πνοή στον χώρο σας

Έπιπλα από βελούδο

Έξυπνες προτάσεις για χειμωνιάτικη διακόσμηση σπιτιού-4

Ένας καναπές ή μια πολυθρόνα από βελούδο είναι η απόλυτη τάση καθώς προσδίδει πολυτέλεια στον χώρο, ενώ ταυτόχρονα φέρνει κάτι από παλιά εποχή. Φυσικά, το βελούδο είναι αριστοκρατικό, χειμερινό υλικό, γι’ αυτό είναι και η κατάλληλη εποχή για να το επιλέξετε. Μάλιστα, τα χρώματα που ταιριάζουν πιο πολύ στη χειμερινή εποχή είναι σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου, του μπλε ή του πράσινου.

Κάθε αλλαγή εποχής συνοδεύεται και από τις απαραίτητες αλλαγες στη διακόσμηση του σπιτιού. Τολμήστε τις αλλαγές για να βλέπετε τον χώρο σας να ανανεώνεται σε κάθε εποχή!

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες προτάσεις για κάθε στυλ διακόσμησης στο σπίτι!

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή