ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Πρωτότυπες ιδέες για Διακόσμηση Τοίχου

prototypes-idees-gia-diakosmisi-toichoy-561170089

Μήπως ο τοίχος του δωματίου σας είναι αρκετά άδειος και μονότονος; Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε μερικά στοιχεία που θα του χαρίσουν ένταση και προσωπικότητα. Οι επιλογές για τη διακόσμηση τοίχου είναι αμέτρητες και σίγουρα θα ανακαλύψετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας προσωπικό στυλ.

Παρακάτω 4 ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας.

Μοντέρνες ταπετσαρίες

prototypes-idees-gia-diakosmisi-toichoy0

Αν δεν επιθυμείτε να βάψετε τον τοίχο του σπιτιού σας, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του έξυπνα και δημιουργικά, τοποθετώντας μια όμορφη ταπετσαρία. Στην κορυφή των προτιμήσεων ανήκουν αυτές που αναπαριστούν κάποιο υλικό όπως τούβλο ή ξύλο. Φυσικά, αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε μπορείτε να επιλέξετε floral αλλά και vintage σχέδια.

⇒ Βρείτε εδώ αξιολογημένους επαγγελματίες για να τοποθετήσετε ταπετσαρία στον τοίχο ή στα έπιπλά σας

Τεχνοτροπίες Βαψίματος

prototypes-idees-gia-diakosmisi-toichoy2

Αν επιθυμείτε κάτι πιο ξεχωριστό από το απλό βάψιμο, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια τεχνοτροπία. Η τεχνοτροπία λινού υφάσματος είναι μία από τις καλύτερες καθώς μία απαλή και μία έντονη απόχρωση – συνήθως του ίδιου χρώματος – συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι ο τοίχος διαπερνάται από ανάγλυφες ρίγες.

Καθρέφτης

prototypes-idees-gia-diakosmisi-toichoy4

Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας είναι να τον καλύψετε με έναν καθρέφτη. Μπορείτε να ξεφύγετε από τις κλασικές επιλογές και να επιλέξετε κάτι μοντέρνο και πρωτότυπο που θα ταιριάζει στο ύφος και το στυλ του δωματίου σας. Μάλιστα,  ο καθρέφτης μπορεί να εξυπηρετήσει και ορισμένους πρακτικούς σκοπούς καθώς η τοποθέτησή του απέναντι από το παράθυρο του δωματίου μπορεί να φωτίσει και να μεγαλώσει οπτικά τον χώρο σας.

Γυψοσανίδα

prototypes-idees-gia-diakosmisi-toichoy6

Η γυψοσανίδα, ως οικοδομικό υλικό, μπορεί να σας προσφέρει άπειρες λύσεις για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Εκτός από διαχωριστικό χώρου, μπορεί να γίνει μια υπέροχη βιβλιοθήκη ή ένα περίπλοκο σύνθετο για το δωμάτιό σας. Με τη γυψοσανίδα μπορείτε, ακόμη, να δημιουργήσετε μοντέρνα ανοιχτά ράφια για τη διακόσμηση τοίχου, όπως ακριβώς τα επιθυμείτε.

Ήρθε η στιγμή να κατασκευάσετε ράφια ή βιβλιοθήκη από γυψοσανίδα;
⇒ Βρείτε εδώ αξιολογημένους επαγγελματίες για κάθε εργασία που χρειάζεται το σπίτι σας

Με όλους, λοιπόν, τους παραπάνω τρόπους μπορείτε να διακοσμήσετε εύκολα τον τοίχο σας σύμφωνα πάντα με το προσωπικό σας στυλ.

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες προτάσεις διακόσμησης για κάθε χώρο του σπιτιού σας

Πηγή: Douleutaras.gr