Πώς να χωρίσετε εύκολα την κουζίνα από το σαλόνι σας

Πώς να χωρίσετε εύκολα την κουζίνα από το σαλόνι σας

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα κι αν δεν έχετε την τύχη να μένετε σε ένα μεγάλο σπίτι με ξεχωριστό σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία, μπορείτε να σχεδιάσετε τον χώρο σας, όπως θα θέλατε να μοιάζει. Αν σας ενοχλεί περισσότερο η ένωση της κουζίνας με το καθιστικό έφτασε η στιγμή να βρείτε το κατάλληλο διαχωριστικό.

Παρακάτω 4 πρωτότυπες ιδέες για να χωρίσετε σαλόνι από κουζίνα.

Διαχωριστικό από ξύλινα δοκάρια

Πώς να χωρίσετε εύκολα την κουζίνα από το σαλόνι σας-1

Τώρα που η ρουστίκ διακόσμηση βρίσκεται στο προσκήνιο των σύγχρονων τάσεων για το σπίτι, τα ξύλινα δοκάρια έχουν την τιμητική τους. Ωστόσο, το δοκάρι έχει εξ ολοκλήρου διακοσμητικό σκοπό και ενδείκνυται κυρίως για μεγάλους χώρους.

⇒ Βρείτε εδώ αξιολογημένους ξυλουργούς για μοναδικά διαχωριστικά χώρου

Πάγκος ως διαχωριστικό σαλονιού κουζίνας

Πώς να χωρίσετε εύκολα την κουζίνα από το σαλόνι σας-2

Ακόμα και αν ο χώρος είναι κλειστός, αυτή η επιλογή συνίσταται ανεπιφύλακτα. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία είναι ως νησίδα στο κέντρο, συνήθως, του δωματίου και η άλλη ως διαχωριστικό χώρου, εφαπτόμενο στην πλευρά ενός τοίχου. Μάλιστα, η παρουσία τους έχει λειτουργική αξία και μπορείτε να διαλέξετε το υλικό, σχέδιο και μέγεθος που επιθυμείτε.

Κατασκευή από γυψοσανίδα

Πώς να χωρίσετε εύκολα την κουζίνα από το σαλόνι σας-3

Η γυψοσανίδα αποτελεί καλή επιλογή για διαχωριστικό σαλονιού – κουζίνας, καθώς προσαρμόζεται στον χώρο αλλά και τις επιθυμίες σας. Αν θέλετε να υπάρχει οπτική επαφή μεταξύ των χώρων μπορείτε να ζητήσετε μία χαμηλή κατασκευή. Όσον αφορά στο σχέδιο μπορείτε να αναζητήσετε ιδέες και να ζητήσετε αυτή που θα σας κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον από τον επαγγελματία που θα επιλέξετε.

⇒ Βρείτε εδώ αξιολογημένους επαγγελματίες για κάθε εργασία που χρειάζεται το σπίτι σας

Παραβάν, η εύκολη λύση

Πώς να χωρίσετε εύκολα την κουζίνα από το σαλόνι σας-4

Το παραβάν αποτελεί την πιο εύκολη και οικονομική λύση για να χωρίσετε τους χώρους και υπάρχουν αμέτρητες επιλογές στην αγορά. Ωστόσο, μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο ξυλουργό για να σχεδιάσετε μια κατασκευή στα μέτρα σας.

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες έξυπνες λύσεις για κάθε χώρο του σπιτιού σας

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή