ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Η διακόσμηση με φυτά φέρνει στο σπίτι την ευτυχία

i-diakosmisi-me-fyta-fernei-sto-spiti-tin-eytychia-561188314

Ποιος είπε πως οι γλάστρες δεν μπαίνουν μέσα στο σπίτι; Τα πράγματα άλλαξαν και πλέον τα φυτά αποτελούν κομμάτι της εσωτερικής διακόσμησης του σπιτιού και μάλιστα από τα πιο must. Δίνουν έναν αέρα εξοχικού στο σπίτι, φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ ομορφαίνουν τον χώρο χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Πώς όμως θα τα εντάξετε στον χώρο σας; Δείτε όλες τις τελευταίες τάσεις για διακόσμηση με φυτά.

1. Κρεμαστοί κήποι

i-diakosmisi-me-fyta-fernei-sto-spiti-tin-eytychia0

Οι κρεμαστές γλάστρες έχουν γίνει το νούμερο 1 trend στη διακόσμηση. Το κόλπο απλό. Τρύπα στο ταβάνι, μια βάση για κρεμαστή γλάστρα που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα σπιτιού και μια μικρή γλάστρα. Βάλτε δύο ή τρεις μαζί για ακόμα πιο όμορφο αποτέλεσμα.

2. Οι επιτοίχιοι

i-diakosmisi-me-fyta-fernei-sto-spiti-tin-eytychia2

Οι γλάστρες πλέον μπαίνουν και στους τοίχους σαν ζωντανά έργα τέχνης. Κρεμάστε στον τοίχο σας είτε τελάρα, είτε μεταλλικά κουτιά, ή απλά ράφια και τοποθετήστε μέσα μια γλάστρα. Αυτοσχεδιάστε και βάλτε τα κουτιά σε συμμετρική ή ακανόνιστη σειρά ανάλογα με το ύφος και το στυλ του σπιτιού. Για ακόμα πιο pop αποτέλεσμα προτιμήστε κουτιά σε διάφορα χρώματα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένους κηπουρούς για τα πιο όμορφα φυτά!

3. Η σκάλα

i-diakosmisi-me-fyta-fernei-sto-spiti-tin-eytychia4

Είναι πραγματικά πολύ όμορφο και ένα από τα καλύτερα διακοσμητικά κόλπα. Μια παλιά, φθαρμένη ξύλινη σκάλα μπορεί να μετατραπεί στον μικρό σας προσωπικό κήπο. Τοποθετήστε διαφορετικά φυτά και διαφορετικές γλάστρες σε κάθε σκάλα, περισσότερες στα μεγαλύτερα σκαλοπάτια και λιγότερες στα πιο μικρά. Ενώ μπορείτε να πειραματιστείτε και με αναρριχητικά φυτά.

4. Τα βαζάκια

i-diakosmisi-me-fyta-fernei-sto-spiti-tin-eytychia6

Τα μικρά γλαστράκια σε βάζα είναι απίστευτα χαριτωμένα, όμορφα και τέλεια για την κουζίνα ή το τραπεζάκι του σαλονιού. Η διαδικασία πολύ εύκολη, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να μεταφυτέψετε σε βάζα, μικρά φυτά ή βότανα. Στολίστε τα όλα μαζί για μια ιδιαίτερη γωνία ή τοποθετήστε τα στο τραπέζι της κουζίνας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι!

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr