Γιορτινός Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Σπιτιού

Γιορτινός Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Σπιτιού

2' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότεροι θέλουν να μπαίνουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων από νωρίς προκειμένου να χορτάσουν όσο γίνεται περισσότερο τις γιορτές, επομένως έχουν ξεκινήσει ήδη να διακοσμούν. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πέρα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μεγάλη σημασία έχει και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σπιτιού.

Αν δεν έχετε μεγάλο σπίτι για να στολίσετε δέντρο ή δεν θέλετε να ακολουθήσετε τα καθιερωμένα, μερικά μόνο στοιχεία αρκούν για να διακοσμήσετε το σπίτι σας στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Επίσης, οι παρακάτω λύσεις ενδείκνυνται και για ένα μίνιμαλ στυλ χωρίς πληθώρα διακοσμητικών.

Παρακάτω παρουσιάζονται 6 Ιδέες για έναν υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολισμό σπιτιού.

1. Τοποθετήστε φωτάκια παντού

Γιορτινός Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Σπιτιού-1

Τα φωτάκια είναι το κατεξοχήν σημάδι ότι κάποιος έχει στολίσει. Παρόλα αυτά, δεν είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε χριστουγεννιάτικα φωτάκια μόνο στο δέντρο. Μπορείτε να τοποθετήσετε φωτάκια σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. Πολλοί βάζουν λαμπάκια στο τραπεζάκι της τηλεόρασης ή μέσα σε γυάλινα δοχεία. Ωστόσο, μία πρωτότυπη ιδέα είναι να τα τοποθετήσετε περιμετρικά από τις μπαλκονόπορτες. Είτε με γιρλάντα είτε χωρίς, θα δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα.

2. Χρησιμοποιήστε κεριά για ρομαντική διάθεση

Γιορτινός Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Σπιτιού-2

Το φως ακόμα και ενός απλού κεριού δημιουργεί ρομαντική ατμόσφαιρα σε έναν χώρο. Εάν επιθυμείτε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του σπιτιού σας να είναι λιτός, τότε τοποθετήστε κεριά σε μια πιατέλα. Προσθέστε κομμάτια από έλατο, κουκουνάρια, αποξηραμένα φρούτα ή οποιοδήποτε διακοσμητικό πιστεύετε ότι ταιριάζει και τοποθετήστε την πάνω στο τραπέζι.

3. Τοποθετήστε διάφορα διακοσμητικά και κατασκευές σε όλα τα σημεία

Γιορτινός Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Σπιτιού-3

Υπάρχουν πολλά μικρά και μεγάλα διακοσμητικά με κουκουνάρια ή κεριά τα οποία ταιριάζουν παντού και μπορείτε είτε να τα προμηθευτείτε από το εμπόριο, είτε να τα κατασκευάσετε μόνοι σας . Από το τραπέζι του σαλονιού μέχρι το κομοδίνο σας και από την κουζίνα μέχρι το περβάζι του παραθύρου, μπορείτε να προσθέσετε κάποιο χριστουγεννιάτικο στοιχείο για να ολοκληρωθεί η διακόσμηση. Ειδικά εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό με διακριτικό τρόπο, αγοράστε μικρά δεντράκια, διακοσμητικά με κανέλα ή φαναράκια.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι!

4. Μην παραμελείτε τα υπόλοιπα δωμάτια

Γιορτινός Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Σπιτιού-4

Η αλήθεια είναι ότι συνήθως ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σπιτιού περιορίζεται μόνο στο σαλόνι. Πρόκειται για το χώρο που είναι εύκολα ορατός από τους επισκέπτες μας. Γιατί, όμως, να μη στολίσετε και τα υπόλοιπα δωμάτια; Φωτάκια ή μια όμορφη χριστουγεννιάτικη κατασκευή είναι αρκετά για να φέρετε το πνεύμα των Χριστουγέννων σε ολόκληρο το σπίτι. Επιπλέον, φροντίστε να στολίσετε ανάλογα και τα κρεβάτια με γιορτινά σεντόνια ή χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια.

5. Στολίστε με μια εκκεντρική γιρλάντα

Γιορτινός Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Σπιτιού-5

Αν θέλετε μια παραδοσιακή και πλουσιοπάροχη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση θα πρέπει σίγουρα να προσθέσετε μια γιρλάντα. Είτε με αληθινά είτε με ψεύτικα λουλούδια, η γιρλάντα σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Τοποθετήστε την πάνω ή γύρω από το τζάκι. Ακόμα και αν δεν έχετε τζάκι όμως, κρεμάστε την από τη σκάλα ή τον τοίχο του σαλονιού.

6. Βάλτε δώρα κάτω από το δέντρο

Γιορτινός Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Σπιτιού-6

Τα δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι μια πολύ καλή ιδέα για να συμπληρώσετε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού σας. Μπορείτε να ντύσετε με όμορφα περιτυλίγματα κουτιά που πιθανόν έχετε στο σπίτι. Φροντίστε, όμως, να ταιριάζουν χρωματικά με τον υπόλοιπο στολισμό. Ειδικά εάν χρησιμοποιήσετε διαφορετικά μεταξύ τους περιτυλίγματα, το ντεκόρ σίγουρα θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για κάθε χώρο του σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras: Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει.

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή