Φυτά υπνοδωματίου για άνετο και συνεχή ύπνο

Φυτά υπνοδωματίου για άνετο και συνεχή ύπνο

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα φυτά για υπνοδωμάτιο προσφέρουν έναν υγιές περιβάλλον, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στον χώρο όπου τοποθετούνται, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες και μπορούν να προσφέρουν έναν καλό και συνεχή ύπνο. Πέρα από τα βασικά οφέλη τους, τα φυτά αποτελούν ένα διακοσμητικό στοιχείο που ανανεώνει τον χώρο. Δεν κάνουν, όμως, όλα τα φυτά για τον χώρο του υπνοδωματίου.

Παρακάτω, παρουσιάζονται τα κατάλληλα φυτά για υπνοδωμάτιο, που προσφέρουν οξυγόνο και μπορούν να σας χαρίσουν τον συνεχόμενο ύπνο που επιθυμείτε.

1. Αλόη

Φυτά υπνοδωματίου για άνετο και συνεχή ύπνο-1

Η αλόη αποτελεί ένα πολυσυζητημένο φυτό, εξαιτίας των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρει στην υγεία του ανθρώπου. Ένα μικρό γλαστράκι αλόης μπορεί να σας προσφέρει άνετο ύπνο. Η αλόη έχει την ιδιότητα να φιλτράρει τον αέρα του χώρου όπου βρίσκεται, καθαρίζοντας αποτελεσματικά την ατμόσφαιρα. Αυτό, σε συνδυασμό με την απελευθέρωση οξυγόνου κατά τη διάρκεια της νύχτας, την κάνει μία από τις καλύτερες επιλογές στα φυτά για υπνοδωμάτιο.

⇒ Εμπιστευτείτε το μπαλκόνι ή τον κήπο σας σε έναν από τους αξιολογημένους κηπουρούς του Douleutaras.

2. Φοίνικας Αρέκα

Φυτά υπνοδωματίου για άνετο και συνεχή ύπνο-2

Ο φοίνικας αρέκα προσφέρει πολύτιμα οφέλη και επάξια ανήκει στα καλύτερα φυτά για υπνοδωμάτιο. Αποτελεί ιδανική επιλογή, ειδικά αν αρρωσταίνετε συχνά ή ταλαιπωρείστε από αλλεργίες. Ο φοίνικας αρέκα έχει τη δυνατότητα να ενυδατώνει την ατμόσφαιρα, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να αναπνέετε καλύτερα στον χώρο του υπνοδωματίου σας. Tο ύψος του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2 μέτρα.

3. Κισσός

Φυτά υπνοδωματίου για άνετο και συνεχή ύπνο-3

Ο κισσός συγκαταλέγεται στα καλύτερα φυτά για υπνοδωμάτιο και όχι άδικα. Προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και σύμφωνα με έρευνες ο κισσός μπορεί να λειτουργήσει κατά της μούχλας και να προσφέρει ένα υγιές περιβάλλον, από την πρώτη μέρα. Σαν φυτό, ο κισσός, αναπτύσσεται πολύ εύκολα και δεν απαιτεί αρκετό φως για να αναπαραχθεί. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αλλεργιών, καθώς επίσης και του άσθματος.

Βρείτε στη Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας!

4. Σανσεβιέρια

Φυτά υπνοδωματίου για άνετο και συνεχή ύπνο-4

Η σανσεβιέρια αποτελεί την καλύτερη επιλογή στα φυτά για υπνοδωμάτιο. Επιπλέον, είναι ένα φυτό που δεν χρειάζεται πολύ νερό, ούτε πολύ ήλιο για να επιβιώσει. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η σανσεβιέρια θα σας προσφέρει μία καθαρή ατμόσφαιρα. Εκτός από το υπνοδωμάτιο, μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους τους χώρους του σπιτιού και να προσφέρει ένα υγιές περιβάλλον, για εσάς και την οικογένειά σας.

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για κάθε χώρο του σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή