Ιδανικά χρώματα τοίχου για ένα μικροσκοπικό δωμάτιο

Ιδανικά χρώματα τοίχου για ένα μικροσκοπικό δωμάτιο

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώ τα μεγάλα δωμάτια προσφέρουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων, η επιλογή χρώματος τοίχου για έναν μικρό χώρο είναι μια υπόθεση αρκετά δυσκολότερη. Είναι λογικό να αναζητάτε μια λύση η οποία θα κάνει το δωμάτιο να μοιάζει πιο ευρύχωρο απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα θα επιτρέπει να διοχετεύεται αρκετό φως μέσα στο χώρο. Ποια είναι, λοιπόν, τα ιδανικά χρώματα τοίχου για ένα μικρό δωμάτιο;

1. Μπανανί ή απαλό λεμονί

Ιδανικά χρώματα τοίχου για ένα μικροσκοπικό δωμάτιο-1

Ένα βασικό πρόβλημα με τα μικροσκοπικά δωμάτια είναι, συνήθως, ότι δεν έχουν αρκετό φως. Πώς, λοιπόν, θα δώσετε φως σ’ ένα μικρό και σκοτεινό δωμάτιο; Βρίσκοντας ένα χρώμα τοίχου αρκετά φωτεινό και ταυτόχρονα ξεκούραστο. Το κίτρινο της μπανάνας αλλά και το απαλό κίτρινο του λεμονιού θα κάνει τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος.

⇒ Θέλετε να δώσετε χρώμα στο Σπίτι; Βρείτε αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή στο Douleutaras

2. Λευκό

Ιδανικά χρώματα τοίχου για ένα μικροσκοπικό δωμάτιο-2

Το λευκό χρώμα συνιστά μία από τις καταλληλότερες επιλογές για μικροσκοπικά δωμάτια. Ειδικά στη περίπτωση που το μικρό δωμάτιο του σπιτιού είναι και χαμηλοτάβανο.

3. 50 αποχρώσεις του γκρι

Ιδανικά χρώματα τοίχου για ένα μικροσκοπικό δωμάτιο-3

Το γκρι θεωρείται πλέον από πολλούς το “νέο μαύρο” στον χώρο της διακόσμησης. Αν αναζητάτε χρώματα τοίχου για να βάψετε ένα μικρό δωμάτιο του σπιτιού, δοκιμάστε μία από τις υπέροχες αποχρώσεις του γκρι. Ειδικά αν το πάτωμα του δωματίου είναι ξύλινο ή laminate, το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι!

4. Προτιμήστε απαλές και φωτεινές αποχρώσεις

Ιδανικά χρώματα τοίχου για ένα μικροσκοπικό δωμάτιο-4

Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σας χρώμα, προτιμήστε μια απαλή και φωτεινή απόχρωσή του για τον τοίχο ενός μικρού δωματίου. Μπορείτε, ακόμη, να συνδυάσετε τις απαλές αποχρώσεις ενός δωματίου με πιο σκούρα χρώματα ενός άλλου για να δημιουργήσετε αντίθεση. Ειδικά, αν πρόκειται για έναν πολύ προσωπικό σας χώρο, όπως είναι το γραφείο ή η βιβλιοθήκη, επιλέξτε πιο σκούρα χρώματα τοίχου. Έτσι θα νιώθετε ότι μπαίνετε στο προσωπικό σας καταφύγιο.

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για κάθε χώρο του σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή