Εντυπωσιακές Προτάσεις για Τεχνοτροπίες Τοίχου και Διακόσμηση

Εντυπωσιακές Προτάσεις για Τεχνοτροπίες Τοίχου και Διακόσμηση

3' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τεχνοτροπίες και διακόσμηση πάνε μαζί και μπορούν να δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα για το σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι οι ιδιαίτερες τεχνοτροπίες βαψίματος των τοίχων, μπορούν να επισκιάσουν τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου. Έχουν την δύναμη να τραβάνε τα βλέμματα και καταφέρνουν πολλές φορές να γίνονται κυρίαρχοι. Μία λάθος επιλογή διακοσμητικών και επίπλων, λοιπόν, μπορεί να δημιουργήσει ένα κακόγουστο αποτέλεσμα που θα σας απογοητεύσει. Παρακάτω, παρουσιάζονται οι πιο μοντέρνες ιδέες από έμπειρους επαγγελματίες για το συνδυασμό τεχνοτροπίας και διακόσμησης με μοναδικό τρόπο. 

1. Τούβλα και ρομαντισμός

Εντυπωσιακές Προτάσεις για Τεχνοτροπίες Τοίχου και Διακόσμηση-1

Ένας τοίχος από τούβλα δίνει την αίσθηση του εγκαταλειμμένου διαμερίσματος. Το στυλ αυτό έχει αγαπηθεί από πολλούς διακοσμητές και μοιάζει μ’ ένα αναπαλαιωμένο σπίτι. Εκτός από τον urban χαρακτήρα που δίνει στο χώρο, τον κρατάει ζεστό και φυσικά, δεν λερώνει ποτέ. Ο συνδυασμός με ρομαντικά στοιχεία, φυτά και μικρά καδράκια θα δώσουν άλλο αέρα και οικείο ύφος.
 
2. Τοίχος-μαυροπίνακας

Εντυπωσιακές Προτάσεις για Τεχνοτροπίες Τοίχου και Διακόσμηση-2

Ο πίνακας με κιμωλία είναι μία πρωτότυπη επιλογή που θα σας διευκολύνει αρκετά με την χρησιμότητά του. Η υφή του επιτρέπει να γράφετε στην επιφάνειά του, να ζωγραφίζετε και να εκφράζεστε στον μαυροπίνακα χωρίς να σας απασχολούν οι ζημιές. Ακόμη, ο τοίχος αυτός στην κουζίνα είναι τέλειος για να σημειώνετε την λίστα με τα ψώνια, το πρόγραμμα των δουλειών του σπιτιού και να ανατρέχετε σε εύκολες συνταγές.

⇒ Θέλετε να δώσετε χρώμα στο Σπίτι;
Βρείτε αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή στο Douleutaras

3. Ριγέ

Εντυπωσιακές Προτάσεις για Τεχνοτροπίες Τοίχου και Διακόσμηση-3

Πρόκειται για μία εύκολη τεχνική με πολλές προτιμήσεις και διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων για να δοκιμάσετε. Αν δεν σας αρέσουν οι πειραματισμοί και είστε λάτρης του μίνιμαλ και του σοφιστικέ, οι άσπρες με τις μαύρες γραμμές είναι αυτές που σας ταιριάζουν. Η πρόταση αυτή μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε δωμάτιο και δεν είναι απαραίτητο να πιάνει ολόκληρη την επιφάνεια του τοίχου. 
 
4. Οπτικό εφέ

Εντυπωσιακές Προτάσεις για Τεχνοτροπίες Τοίχου και Διακόσμηση-4

Η τεχνοτροπία αυτή είναι ένα τρισδιάστατο εφέ που δημιουργεί σχέδια τραβώντας το βλέμμα αφού ξεχωρίζουν οι έντονες γραμμές του. Οι τρισδιάστατες κατασκευές και η επιλογή ενός όμορφου χρώματος είναι ότι πιο μοντέρνο κυκλοφορεί. Μαζί με απαλές αποχρώσεις σε έπιπλα και σεντόνια, στόχος είναι ο τοίχος να συγκεντρώσει τις εντυπώσεις.

5. Έργο τέχνης

Εντυπωσιακές Προτάσεις για Τεχνοτροπίες Τοίχου και Διακόσμηση-5

Είναι το σημείο όπου τεχνικές και διακόσμηση ενώνουν τις δυνάμεις τους και φτιάχνουν μία εκκεντρική δημιουργία στον τοίχο. Ένα τρισδιάστατο έργο τέχνης φτιαγμένο από στόκο ή γύψο στην πλάτη του κρεβατιού μπορεί να κάνει την διαφορά. Το σχέδιο αυτό είναι από μόνο του επιβλητικό και γι΄αυτό είναι καλό να παραμείνει στο ίδιο χρώμα με τον υπόλοιπο τοίχο. 

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι!

6. Μοτίβο με λουλούδια

Εντυπωσιακές Προτάσεις για Τεχνοτροπίες Τοίχου και Διακόσμηση-6

Με την τεχνοτροπία των stencils έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε διάφορα σχέδια στους τοίχους όπως λουλούδια, γεωμετρικά σχέδια ή ότι άλλο επιθυμείτε. Είναι μία ιδανική ιδέα αν επιθυμείτε να ανανεώσετε το μπάνιο. Αποτελεί μία οικονομική λύση που με οδηγό την πλαστική μεμβράνη στο σχέδιο επιλογής σας, μπορείτε να ζωγραφίσετε σε έναν ουδέτερο καμβά. Αφήστε το δημιουργικό σας πνεύμα ελεύθερο και δώστε φρεσκάδα στο μπάνιο σας.
 
7. Απομίμηση ξύλου

Εντυπωσιακές Προτάσεις για Τεχνοτροπίες Τοίχου και Διακόσμηση-7

Η τεχνική του βαψίματος που θυμίζει ξύλινη επιφάνεια ή αλλιώς η τεχνοτροπία του ψεύτικου ξύλου, προτιμάται από πολλούς. Προσδίδει μία ζεστασιά στον χώρο και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά είδη και στυλ διακόσμησης. Βιομηχανικό στυλ, αγροτικό, μοντέρνο. Τα γήινα χρώματα στα σκεπάσματα και στα χαλιά καθώς επίσης τα εκκεντρικά έπιπλα και φωτιστικά θα το ενισχύσουν.
 
8. Μαρμάρινη επιφάνεια

Εντυπωσιακές Προτάσεις για Τεχνοτροπίες Τοίχου και Διακόσμηση-8
Η τεχνική αυτή δεν ταιριάζει μόνο στο πάτωμα, αλλά και  στον τοίχο. Τα διάφορα χρώματα στις ρωγμές, δίνουν ευρεία γκάμα επιλογών. Τα μίνιμαλ βιομηχανικά διακοσμητικά και φωτιστικά σε συνδυασμό με περίεργα σχέδια στο πάτωμα, θυμίζουν εικόνες περιοδικών.

⇒ Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για κάθε χώρο του σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή